Flash TV geri dönüyor yeni logosu ve kadrosu açıklandı

Flash TV geri dönüyor yeni logosu ve kadrosu açıklandı
2019 yılında yayınlarına ara veren Flash TV, zengin bir kadroyla yayın hayatına geri dönüyor.

Flash TV’nin sahibi Ömer Göktuğ, yaptığı açıklamalarla kanalın geri dönüşünü doğruladı.

Kanalın içeriğine dair yeni bilgileri zaman gösterecek. Flash TV, mevcut planlara göre önümüzdeki temmuz ayında yayına başlayacak.

Flash TV yeni logosu ve kadrosuyla reklam panolarında yerini almaya başladı.

KANALIN KADROSUNDA YER ALAN İSİMLER

Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra anlaştığı isimler de dikkat çekiyor. Şu ana kadar Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

MedyaRadar’ın görüntülediği billboard:

SABA TÜMER KENDİNİ GÖRÜNÇE ŞAŞIRDI

Ünlü sunucu Saba Tümer, tanıtım afişlerinde kendisini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını, çünkü kanalın kendisine getirdiği teklifi kabul etmediğini söyledi. Tümer, "Flash TV''nin tarafıma teklif yaptığı doğrudur ancak görüşmeler sonucunda yanıtım olumsuz olmuştur" dedi.

Ünlü sunucunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

 "Zorunlu açıklama... Flash TV ile anlaşmış olduğum hakkında çıkan haberler ve görseller gerçeği yansıtmamaktadır. Flash TV''den tarafıma program yapma teklifinde bulunulduğu doğrudur ancak görüşmelerimiz sonucunda kendilerine yanıtım maalesef olumsuz olmuştur.

Bu süreçte, anlaşmamız olmamasına rağmen kurum adına hazırlanan billboardlarda fotoğrafımı görünce bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir. Bu vesileyle yeniden yayın hayatına başlayacak Flash TV çalışanlarına sonsuz başarılar dilerim... "


ARA VERMİŞTİ

Mart 2019''da yayınını sonlandıran Flash TV yönetimi, “Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre sesimizi kısıyoruz. İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın zarar görmesini önlemek ve 28 yıllık televizyonculuk tarihimize gölge düşürmemek için yayınlarımıza bir süre ara vermek kararımızı kamuoyuna duyururuz” açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler