Galatasaray Altay maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray Altay maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Galatasaray ile Altay karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Galatasaray Altay maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 15. hafta maçında yeniden bir çıkış arayan Galatasaray zorlu İzmir deplasmanında Altay karşısına çıkıyor. NEF Stadyumu’nda 4 Aralık 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Altay maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig''de dalgalı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4''er de beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. 22 puan toplayan "Cimbom", namağlup lider Trabzonspor''un 14 puan gerisinde 8. sırada yer aldı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmir temsilcisi, son 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Bu sezon ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17 puan toplayan Altay, haftaya 13. sırada girdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig''deki son 5 karşılaşmanın 4''ünde galibiyet alamadı.

Ligde 10. haftada Beşiktaş''a 2-1 mağlup olan Galatasaray, 11. haftada Gaziantep FK''yi 2-0''lık skorla geçti. Fatih Terim''in öğrencileri, 12. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken, 13. haftadaki derbide Fenerbahçe''ye 2-1 yenildi. Galatasaray, son olarak 14. haftada Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Son 3 lig maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, rakip filelere 5 gol gönderirken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Sacha Boey ve Arda Turan ile koronavirüs testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau maçın kadrosunda yer alamayacak. 

Khaly Thiam''ın cezalı olduğu Altay''da ise bu maç öncesi Muhammed Naderi, Eric Björkander ve Eren Erdoğan''ın da sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Morutan, Halil, Kerem, Mohamed

Altay: Lis, Cebrail, İbrahim, Murat, Kazımcan, Kappel, Poko, Aka, Rodriguez, Pinares, Bamba