Galatasaray'a bir sakatlık şoku daha

Galatasaray'a bir sakatlık şoku daha
Süper Lig'de şampiyonluk adayları arasında gösterilen Galatasaray'da art arda yaşanan sakatlıklar taraftarı üzüyor. Sarı kırmızılılarda son olarak Onyekuru'nun idmanda sakatlandığı öğrenildi.

Galatasaray'a bir sakatlık şoku daha

Süper Lig''de şampiyonluk yarışı veren ekipler arasında yer alan Galatasaray''da art arda gelen sakatlıklar, hem takım hem de tarafın moralini düşürüyor. 

Galatasaray, Süper Ligin 35''nci haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesislerinde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma ve genel kuvvet çalışması ile başladı. Daha sonra dayanıklılığa yönelik pas çalışması yapan sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. 

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sağ arka adalesinde hissettiği ağrılar nedeniyle yapılan kontrolü sonrası bu bölgede orta düzeyde zorlanma tespit edilen Henry Onyekuru''nun da tedavisine başlandığı açıklandı.

Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarına yarın saat 12.00''de Florya Metin Oktay Tesisleri''nde yapacağı antrenmanla devam edecek.