Gazeteci Cüneyt Özdemir’den Fatih Portakal ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumu

Gazeteci Cüneyt Özdemir’den Fatih Portakal ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumu
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın suç duyurusunda bulunduğu Fatih Portakal ile ilgili konuştu.

FOX TV haber spikeri Fatih Portakal, kişisel sosyal medya hesabından korona virüs ve Tekalif-i Milliye emirleri hakkında yaptığı yorumda, "Tekalif-i Milliye Emirleri hatırlatılıp 'zor günlerden geçiyoruz' denilerek mevduatı veya tasarrufu olanlardan para istenmesin bir de! Korona sonrası ödeyelim derlermiş bir de! Olmaz olmaz diyemiyorum maalesef!" ifadelerini kullanmıştı. Portakal’ın açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmasını, Youtube hesabından değerlendiren Gazeteci Cüneyt Özdemir, Külliye’de kendisi olması durumunda soracağı sorular olduğunu belirtti.

‘İktidarın yerinde olsam’ diyen Özdemir, “Fatih Portakal’ın yaşadığı durum başka bir ülkede nasıl karşılanırdı diye bakmamız lazım. Mesela, ben iktidarın yerinde olsam şu soruyu sorarım. ‘Bizi destekleyen o kadar yayın kuruluşu varken neden Fatih Portakal izleniyor? ‘ Bence önemli bir soru bu. Külliye’de olsam bu soruyu sorardım” ifadelerini kullandı.