Gazeteci Mustafa Holoğlu, hayatını kaybetti

Gazeteci Mustafa Holoğlu, hayatını kaybetti
Medya dünyasının önemli isimlerinden ve belediyelerin halkla ilişkilerinin önemli ismi gazeteci Mustafa Holoğlu, hayatını kaybetti. Holoğlui uzun yıllardır Bahçelievler Belediyesi Basın Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Gazetecilik mesleğinin duayen isimlerinden biri olan Mustafa Holoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gazeteci kimliğinin yanı sıra yazar ve şair olan Holoğlu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Gazeteci Burhan Akdağ, meslektaşı Holoğlu’nun vefat haberinin ardından yaptığı paylaşımda, “Gazeteci arkadaşımız Mustafa Holoğlu’nu tedavi gördüğü hastanede kaybettik. Mekanın cennet olsun Holoğlu” ifadelerini kullandı.

akdag.jpg97968563-10158502309281907-4797534407286063104-o-1.jpg

MUSTAFA HOLOĞLU KİMDİR?

Mustafa Holoğlu, Edebiyat, Şiir, Türk Edebiyatı kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Kırmızı Yağmurlar kitabının yazarıdır. Mustafa Holoğlu kitapları; Mavi Ağaç Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Holoğlu, 1955 Trabzon/Of doğumlu.  Rahmetli edebiyat öğretmeni Yaşar Tiryaki’nin gösterdiği yoldan giderek önce alaylı sonra da mektepli gazeteci oldu.. Ardından Bâb-ı Ali de çeşitli ulusal gazetelerde çalıştı. Sonra Istanbul Belediyesi, Marmara ve Boğazları Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ve Büyükçekmece, Eyüp, Fatih, Bahçelievler Belediyesi basın danışmanlığı yaptı.

Rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’nun, Ismet Gürbüz Civelek’in, Ali Haydar Öner’in ve sanatçı Fatih Kısaparmak’ın basın danısmanlığını yaptı. Ilk şiir kitabı Kırmızı Yağmurlar’ı rahmetli eşi ve iki evladının desteğiyle çıkardı.

 

İlgili Haberler