Gonca Vuslateri bir operasyon daha geçirecek

Gonca Vuslateri bir operasyon daha geçirecek
Korona virüse yakalandıktan sonra tedavi sürecini evinde geçiren Gonca Vuslateri, üzerine kaynar su dökülmesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden ünlü oyuncu, yarın bir operasyon daha geçireceğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını açıklayan Gonca Vuslateri, evde talihsiz bir kaza geçirdi. Üzerine burnu açılsın diye içine kekik yağı döktüğü tenceredeki kaynar suyu döken 34 yaşındaki oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Tedavisi devam eden Vuslateri, bir operasyon daha geçireceğini duyurdu. Instagram hesabından son sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi veren oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"YARIN BİR OPERASYON DAHA"

“Az kaldı… Yarın bir operasyon daha… Bu arada Covid terli ama ateşsiz gidiyor maşallah. Arayan, soran, sarılan, çiçek resimleri yollayan, sevgisini paylaşan herkese minnetimi sunarım.

Sağlık personellerine bir kez daha hayran kaldım. Hastalarının ellerini tutup, öksürük krizlerinde ‘Geçecek, başaracaksın’ diye motive etmeseler sanırım psikolojik olarak gerçekten katlanılmaz olurdu.”

 “Bu süreçte her dakika ulaşılabilir olan ve daima elimden tutan doktoruma da teşekkür etmek istiyorum.”