Günlerdir sessiz kalan Veyis Ateş bakın hangi hamleyi yaptı

Günlerdir sessiz kalan Veyis Ateş bakın hangi hamleyi yaptı
Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddialarının ardından sessizliğini koruyan Habertürk spikeri Veyis Ateş flaş bir hamle geldi. Ateş, herkese açık olan sosyal medya hesabı İnstagram’ı kilitledi.

Veyiş Ateş’in 10 milyon Euro istediği Sezgin Baran Korkmaz, iddialarla ilgili elinde bulunan ses kayıtlarını, başta Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman olmak üzere birçok isme dinlettiği ortaya çıktı. Ateş, iddialarla ilgili henüz bir açıklamada bulunmazken KRT Web, Veyis Ateş''in lüks villasında Habertürk yöneticilerine verdiği partiyi gündeme getirdi.

Habertürk spikeri Veyis Ateş’in kısa süre içinde nasıl zenginleştiği, kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. Ateş’in sosyal medya paylaşımlarında geçen yıl Ağustos ayında Veyis Ateş’in Kocaeli’deki Enka Country isimli lüks sitedeki villasında, bir parti verdiği görüldü. Partiye katılan isimlerse dikkat çekici: Firari işadamı Sezgin Baran Korkmaz’la kurduğu ‘abla’ ilişkisiyle gündeme gelen Habertürk yazarı Sevilay Yılman, dönemin Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz, Habertürk İK Müdürü Erkan Ataman, kamuoyu araştırmacısı Adil Gür, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar.

İDDİALAR HAKKINDA KONUŞMADI
Ateş''in Paramount Otel''de ücretsiz tatil yaptığı ortaya çıkmış ve bu iddia yalanlanmamıştı.

Ardından Ateş''in Sezgin Baran Korkmaz''dan 10 milyon euro istediği iddiasını önce Habertürk yazarı Fatih Altaylı yazmıştı. Daha sonra Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz''ın kendisine bir ses kaydı dinlettiğini söyleyerek bu iddiayı doğrulamıştı.

Habertürk''ün izne gönderdiği ve henüz çıkış işlemlerini gerçekleştirmediği Veyis Ateş, siyaset-medya arasındaki kirli ilişkilere aracılık ettiği iddiasına henüz bir yanıt vermedi.

INSTAGRAM HESABINI KİLİTLEDİ

Ancak Ateş, KRT Web''in "Habertürk yönetimi Veyis Ateş''in villasında yakalandı" başlıklı haberinden sonra dikkat çeken bir hamlede bulundu.
Ateş, herkese açık olan Instagram hesabını kilitledi.
Instagram hesabında Ateş’in Boğaz gören bir evde oturduğu, lüks araca bindiği, tekne aldığı ve bir villasının olduğu anlaşılıyordu.
İddialar karşısında sessizliğini koruyan Ateş''in bu hamlesi akıllarda soru işareti bıraktı.

İlgili Haberler