Habertürk Veyis Ateş’le ilgili son kararını verdi. İşte o karar

Habertürk Veyis Ateş’le ilgili son kararını verdi. İşte o karar
Habertürk TV yönetimi, son günlerde hakkındaki iddialar nedeniyle tartışmaların odağında haline gelen Veyis Ateş’le ilgili son kararını verdi. Ateş'in bugün görevine son verileceği öne sürüldü.

İşte o karar

Organize suç örgütü liderliği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in gündeme getirdiği Veyis Ateş ile ilgili iddialarının yankıları devam ediyor.

Odatv’de yer alan habere göre; Veyis Ateş’e “işten çıkarılma” bilgisi bugün iletileceği belirtildi.

Sedat Peker''in 6 Haziran''da yayımladığı videoda dile getirdiği iddialardan biri, Veyis Ateş''in Sezgin Baran Korkmaz için Ankara''da arabuluculuk yaptığıydı.

Bu iddialarla ilgili olarak Habertürk yazarları Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz''ın kendileriyle ayrı ayrı temas kurarak, Peker''in iddialarını teyit ettiğini ve Ateş''in Korkmaz lehine durumu çevirmek için kendisinden 10 milyon euro istediğini ileri sürdü.

NE OLMUŞTU

Sedat Peker, 6 Haziran Pazar günü yayınladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında, "Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor. Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak. 28 Aralık’ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran’ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var" ifadelerini kullanmıştı.

Ateş’in Paramount Otel’de kaldığını gösteren sosyal medya paylaşımları, Peker’in iddiası sonrası gündem olmuştu.

İlgili Haberler