Habertürk'te jet atama. MHP ile gerilim sonrası ayrılanların yerine gelen isimler belli oldu

Habertürk'te jet atama. MHP ile gerilim sonrası ayrılanların yerine gelen isimler belli oldu
Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programına MHP'den tepki gelince Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ile Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir kanaldaki görevinden ayrıldı. Aydemir'den boşalan Ankara Temsilciliği görevine, Show TV Ankara Temsilciliği görevini de yürüten Sibel Demirci Erdem atandı. Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliklerinin birleşmesiyle oluşan yeni yapıda Fevzi Çakır da Ankara Temsilci Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Habertürk TV''nin MHP ile yaşadığı gerilim kanalda ayrılıklara neden olurken, ayrılan isimlerin yerine atamalar yapıldı. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ile Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir''in istifa ettiği açıklandı.

Kanalın açıklamasına göre Habertürk TV Ankara Temsilciliği''ne Show TV Ankara Temsilciliği yapan Sibel Demirci Erdem atandı. Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliklerinin birleşmesiyle oluşan yeni yapıda Fevzi Çakır da Ankara Temsilci Yardımcısı olarak görevlendirildiği ifade edildi.

Kanaldan yapılan açıklama şu şekilde;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin "yeni anayasa taslağı" hakkında yorum yapan Habertürk TV sunucusu Ebru Baki MHP tarafından hedef gösterilmişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter''in Baki''ye yönelik ifadelerine ilişkinse Bülent Aydemir de canlı yayında "Bu ifadeleri aynen Ulvi Bey''e iade ediyorum" demiş ve Yönter''le Bahçeli''den özür dilemesini talep etmişti.

Olayı takibense MHP Habertürk TV''ye karşı toplu bir kampanya başlatmış ve Ebru Baki ile Bülent Aydemir''i doğrudan hedef göstermişti.

İlgili Haberler