Halk TV'nin Veyis Ateş yayınında manidar reklam

Halk TV'nin Veyis Ateş yayınında manidar reklam
Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiaları ile gündemde yer alan Veyis Ateş'in Halk TV'de katıldığı programda dikkat çeken bir reklama yer verildi. Canlı yayın sırasında verilen reklam sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''ya olan yakınlığını kullanarak iş insanı Sezgin Baran Korkmaz''dan 10 Milyon Euro istediği iddia edilen ve bununla ilgili bir de ses kaydı bulunan Veyis Ateş, Habertürk''e verdiği istifasının ardından katıldığı canlı yayında meslektaşı İsmail Saymaz''ın sorularını yanıtladı.

Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz programda kendi doğrularını ispat etmeye çalışırken ekranda beliren ve "Ses kaydı" aldığını söyleyen bir internet sitesinin reklamı yer aldı. 

Gündeme bomba gibi düşen bir ses kaydının tartışıldığı programa "Ses kaydı alan" bir sitenin reklamının alınması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından yaratıcı bir reklam girişimi olarak tanımlanırken bazı sosyal medya kullanıcıları da böylesi önemli bir konunun tartışıldığı programda bu tarz bir reklamın gösterilmesi eleştirildi. 

 

İlgili Haberler