Hangi burç evlilikten ne bekler! Astrolog Çiğdem Işık açıkladı...

Hangi burç evlilikten ne bekler! Astrolog Çiğdem Işık açıkladı...
Hangisi daha nazik ve sevecen, hangisi daha maceracı, hangisi daha duygusal bunları merak ediyor musunuz? Hangi burç evlilikten neler bekler? Astrolog Çiğdem Işık, burçların evlilik hayatları hakkında bilgiler verdi.

Astrolog Çiğdem Işık, Koç''tan Balık''a kadar toplam 12 burcu neler beklediğini yazdı.

Işık, 12 burç için şunları söyledi:

Koç: Tartışarak ilişkiyi geliştirmekten yana olsa da, nazik ve sevecen bir partner arar.

Boğa: Dünyanın tadını çıkarmaktan yanadır ancak evlilikte derin duygular ve tam teslimiyet ister.

İkizler: Bilgilidir, zekidir ve tüm arayışları kendisinden daha bilgili ve zeki olana ulaşmak içindir. Entelektüel bir partner, maceracı ve özgür bir ilişki Onu bağlar.

Yengeç: Şefkat gösterebileceği, karamsarlıktan ve travmalardan kurtarabileceği bir eşe ihtiyaç duyar. Matematik zekası güçlü kişilere çekilir.

Aslan: “Ego ile evrensel olma” arasındaki uzun yolu kat etmesini sağlayacak ve yeterince özgür bırakacak bir eşe ömür boyu sadık kalabilir.

Başak: Sezgileri güçlü bir partnere hayır diyemez. Göründüğünden daha fazla duygusal destek arar. Onun partneri mutlaka merhametli ve anlayışlı olmalıdır.

Terazi: Kaostan kaçtıkça kaosa yakalanır. Evlilikte kaosla yaşamayı öğrenmesi gerektiğini bilir. İdeal partneri hırçın olmalıdır ve tabi çok zeki!

Akrep: Duygusal karanlıktan aydınlığa çıkmasını sağlayan, dünyevi zevklere değer veren ve para biriktirmeyi bilen biri onu son derece etkileyebilir.

Yay: Evliliğin sıkıcı olmaması için karşıtlıklar ve anlaşılmazlıklarla dolu olması gerekir ve tabii ortak macera tutkusu. Birlikte bilgi toplamak ve bilgiyi işlemek bağlayıcıdır.

Oğlak: Görünenin aksine şefkate herkesden daha çok ihtiyacı vardır ve bu nedenle şefkatli ve sadık bir eşe yıllarca katlanabilir.

Kova: Zıtlıkları sever ve bu nedenle kendi zıtlarına çekilir. Lüks bir eve ve evlilik yaşantısına, dobra bir eşe hayır diyemez.

Balık: Duygusallığının hata yaptırdığına inancıyla titiz, detaycı, gerçekçi birine bağlanabilir. Ve bu kişinin biraz desteğe, şefkate ihtiyacı varsa bağlılık ömür boyu sürebilir.

İlgili Haberler