Groot dizisinin yayın tarihi belli oldu

Groot dizisinin yayın tarihi belli oldu
I Am Groot dizisi için çıkış tarihi açıklandı. Dizi Disney+'da yayınlanacak ve 10 Ağustos tarihinde ekranlarda olacak.

Marvel, yeni mini dizisi I Am Groot ile ilgili ilk bilgileri paylaştı. Marvel’ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Groot dizisinin çıkış tarihi ve afişi açıklandı. Açıklamaya göre, I Am Groot yayın tarihi 10 Ağustos olarak belirlendi. Dizi sadece Disney+’ta yayınlanacak.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; İlk olarak 2014 yılında çıkış yapan Guardians of the Galaxy’de kendini gösteren Groot, 2017 yılındaki Guardians of the Galaxy 2 ile Marvel dünyasında daha fazla hayran edinmeyi başardı. Disney+ ise hayranlar için yeni mini dizinin ilk afişini paylaştı.

Guardians of the Galaxy’den türetilen animasyon dizisi Disney+’ta yayınlanacak. İlk olarak 2020 yılında açıklanan Groot dizisi konusu ise şimdilik belirsiz. Ancak mini dizi olacağını göz önünde bulundurarak, çok fazla karakter ve hikaye derinliği beklememek mantıklı olacaktır.

Marvel tarafından afişle birlikte paylaşılan kısa açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Baby Groot’un büyüdüğü ve yıldızların arasında başını belaya soktuğu parlak günlerinin ardından gelen seri, 10 Ağustos’ta yalnızca Disney+’ta prömiyer yapacak.”

 

İlgili Haberler