Ibrahimoviç bu sefer çizmeyi aştı

Ibrahimoviç bu sefer çizmeyi aştı
Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını terlettiği Milan'da Ibrahimoviç hareketleri nedeniyle kriz yaşanıyor. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun kendisine küfrettiği iddia edilen Ibrahimoviç'i takipten çıkardığı ortaya çıktı.

Ibrahimoviç bu sefer çizmeyi aştı

Sahada ortaya koyduğu futbolun yanı sıra, egosu ve disiplinsiz davranışları nedeniyle gündeme gelen İsveçli futbolcu İbrahimoviç bu sefer çizmeyi aştı. Tecrübeli futbolcunun Benevento maçında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu''nu azarlayarak küfürler savurduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hakan Çalhanoğlu''nun yaşanan olaylardan sonra İbrahimoviç''i takipten çıkarması da bu iddiaları güçlendirdi. 

SAHA DIŞINDA YAPTIĞI HAREKETLERLE ÇOK KONUŞULUYOR 

Zlatan Ibrahimovic, saha dışında olduğu kadar saha içerisindeki hareketleriyle de tepki çekmeyi başarıyor. 2 ay önce sakat olmasına rağmen San Remo Müzik Festivali''ne katılıp dans eden futbolcu, bu kez Benevento maçının en iyi oyuncusuna küfür etti. Milan antrenörü Pioli''nin koşulsuz güven duyduğu Hakan''a Ibrahimovic''in küfretmesi eleştirilere neden oldu. 

GÖNDERMEDE BULUNDU 

Milli futbolcu ayrıca, sosyal medya hesabından Nisan ayında Sassuolo''ya attığı golü paylaştı ve "Bazı insanlar çok konuştuğunda..." mesajını yazarak Ibrahimovic''e gönderme yaptı. Hakan Çalhanoğlu''nun bu hamleleri, sezon sonunda Milan''la olan sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağı dair iddiaları güçlendirdi. 

 

 

İlgili Haberler