Iker Casillas herkesi korkuttu! 2 yıl sonra yeniden hastaneye kaldırıldı

Iker Casillas herkesi korkuttu! 2 yıl sonra yeniden hastaneye kaldırıldı
Porto antrenmanında geçirdiği kalp kriziyle futbolseverleri korkutan Iker Casillas'ın rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla tenis oynarken kalp ritimleri hızlanan 39 yaşındaki eski eldiven, apar topar hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından tedavisi tamamlanan Casillas'ın taburcu olduğu kaydedildi.

Hürriyet''te yer alan habere göre, İspanyol kaleci Iker Casillas''ın arkadaşlarıyla padel tenis oynarken kalp ritminin hızlandığı ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olaya göre, 39 yaşındaki eski eldiven, 28 Nisan''da arkadaşlarıyla padel tenis oynarken göğsünde ağrı hissetti. Kalp ritminin normalden daha hızlı olduğunu arkadaşlarına söyleyen Casillas, apar topar hastaneye kaldırıldı.

SEBEBİ TESPİT EDİLEMEDİ

Pozuelo de Alarcon''da bulunan Quironsalud Madrid Üniversitesi hastanesinin acil servisinde tedavi altına alınan ve daha sonra taburcu edilen İspanyol efsanenin sağlık durumunun iyi olduğu ancak bahsi geçen göğüs ağrısına neyin sebebiyet verdiğinin henüz tespit edilemediği kaydedildi.

2019''DA NE OLMUŞTU?

Iker Casillas, 2019 yılında Porto antrenmanında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmış ve kritik bir operasyon geçirmişti. Porto''daki CUF Hastanesinde 6 gün gözetim altında tutulan Casillas, kalple ilgili sağlık sorununun çözülmesinin ardından doktorlarının verdiği onayla taburcu edilmişti.

İspanyol eldiven, rahatsızlığından bir süre sonra yaptığı açıklamayla sağlık sorunları sebebiyle aktif futbol hayatını noktaladığını duyurarak emekli olmuştu.