Instagram hikayeye ikinci fotoğraf nasıl eklenir? İşte detaylı anlatım

Instagram hikayeye ikinci fotoğraf nasıl eklenir? İşte detaylı anlatım
Sosyallik açısından günde kaç post (gönderi) ve hikaye attığınız takipçileriniz açısından önemlidir. Bu bağlamda paylaşımlarınızın dikkat çekici olması da takipçi sayınızla doğru orantılıdır. Peki hikayeyi daha iyi ve renkli kılmak adına ikinci hatta daha fazla fotoğrafı nasıl tek hikayede toplarız? İşte detaylar...

Hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme sanıldığının aksine oldukça kolaydır. Bunun için daha çok üçüncü parti uygulamalar kullanılsa da programsız bir şekilde de birkaç adımda halledilebiliyor. Burada tek yapmanız gereken şey; hikaye ekleme sekmesini açarak paylaşacağınız görselleri seçmek.

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre işte o adımlar:

Adım 1: Instagram uygulamasını açın ve hikaye ekleme sayfasına gidin.

Adım 2: Hikayede paylaşacağınız ilk görseli seçin ve iki parmağınızla istediğiniz şekilde konumlandırın. (Küçülterek ikinci fotoğrafa yer açmak daha sağlıklı olacaktır)

Adım 3: İşin püf noktası tam da burada başlıyor. İlk görseli ekledikten sonra sağ üst köşede yer alan Çıkartmalar ekranını açın.

Adım 4: Çıkartmalar sekmesini açtıktan sonra yedinci sıradaki ”+” logosuna tıklayarak hikayeye eklemek istediğiniz ikinci görseli seçin.

Adım 5: İkinci görseli de başarıyla eklediniz. Aynı adımları izleyerek daha fazla fotoğraf yükleyebilirsiniz. Artık top sizde. Dilerseniz filtre ve efektlerle dilerseniz normal bir şekilde takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler