Meral Akşener: Milleti siyasetçilerin efendisi yapmak için yola çıktık

Meral Akşener: Milleti siyasetçilerin efendisi yapmak için yola çıktık
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Memleket Gezileri kapsamında Amasya’ya gitti. Amasya’da vatandaşlara seslenen Akşener "Milleti siyasetçilerin efendisi yapmak için yola çıktık" dedi.

Halil Yatar - Ramazan Cenik - Ceyhun Canbolat / Yeniçağ - Amasya
 
Amasya’da toplanan kalabalığa konuşan Akşener “Esnaf gezilerimde işsiz gençler ve tencere kaynatmakta zorlanan ev kadını ile karşılaştım. Torununa çikolata dahi alamayan emekli vatandaşlarımız ile karşılaştım. Atanamayan öğretmenler ile karşılaştım.” dedi.

Siyasette gerçek sorunların konuşulması gerektiğini vurgulayan Akşener, “Esnaf ziyaretlerimde toplumumuzun her kesiminden, her yaştan vatandaşımızla karşılaştım. Gerçek dertleri o esnafların içinde dinledim. Gerçek dertlerin çözümlerini de esnaf gezilerim de dinledim. İstedim ki milletimize bir görev ifa edeyim. Esnaf için müşteri velinimettir. Siyasetçi için velinimet olan seçmen velinimet olmaktan çıktı. Vatandaşlarımızla birlikte sen şu partidensin kavgasını bitirelim istiyorum. Gerçek dertlerin çözümlerinin konuşulduğu ve seçmenin velinimet olduğunu tüm siyasetçilere vatandaşlarımızla birlikte anlatmak istiyorum. 24 aylık çabalarım sonucunda siyasetçiler sizleri görmeye başladı. Vatandaş gücünün farkında olursa siyasetçi dükkanların içine girmek zorunda kalır” ifadelerini kullandı. 

İktidarın yanlış politikalarını eleştiren Akşener, “Vatandaşlarımızın çocukları sınavdan sınava koşup atanamazken 5 maaşlı danışmanlar keyif sürüyor. İktidar sahipleri daha sonra vatandaşları birbirleri ile ayrıştırarak oy istiyor. Rekabet hizmet, proje üzerinden olmalıdır. Milleti siyasetçilerin efendisi yapmak için yola çıktık. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla korku duvarlarını yıktık. Siyasiler vatandaşların karşısında hazırolda duracak. Harami düzeni vatandaşlarımızın oyları ile yıkacağız.” diyerek sözlerine son verdi. 

 

İlgili Haberler