İYİ Parti TBMM’de gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi

İYİ Parti TBMM’de gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi
İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Lokman Aylar, Kaan Şimşek, Mehmet Eyin ve Kasım Pekacar ile TBMM’de görüştü.

HALİL YATAR / ANKARA / YENİÇAĞ

Dervişoğlu, “Mecliste Lütfü Türkkan’ı protesto etmek için gelmişlerdi. Odama davet ettim. Bizler siyasetin çirkin dilinden en çok muzdarip olan siyasi partiyiz. En çok tuzak kurulan partiyiz. Olayın oluşumunu ve iktidarın bunu siyasi bir malzemeye dönüştürdüğünü kendilerine ifade ettim. Bizlerden gazi ve şehit ailelerine yönelik taleplerde bulundular. Bu talepleri bir rapor haline getirip Genel Başkanımıza sunacaklar” dedi.

Meclis’e İyi Partiyi protesto etmek için gelen Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Lokman Aylar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşme talebinde bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu ile bir araya geldiler.

Eleştirilerini ilettikten sonra gazi ve şehit ailelerinin taleplerini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve partinin yetkili kurumlarına sunacaklarını belirten Dervişoğlu, “Görüşme talebinde ben bulundum. Benim odamın asıl sahibi millettir. Olayın yaşanma sürecini ve sonradında iktidarın bunu bir siyasi malzeme olarak kullandığını belirttim. Siyasetin kirli dilinden en çok muzdarip olan parti biziz. En çok tuzak kurulan parti de biziz” dedi.

İlgili Haberler