İYİ Parti'den resepsiyon açıklaması

İYİ Parti'den resepsiyon açıklaması
İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İYİ Parti, Türk Milletinin geleceği ve ümididir. Yapıcı, birleştirici ve her şeyden evvel onurlu, haysiyetli muhalefetimiz aynen devam edecektir" dedi.

Bünyamin ÖZTÜRK / Yeniçağ

Ağıralioğlu, şöyle devam etti: "Ekonomiden dış politikaya kadar, birçok alanda iktidarın hatalarının hesabını sormaya aynen devam edeceğiz. Türk Devletini biz daha iyi yönetiriz kararlılığımızla siyasetimize devam edeceğiz. Doğru bildiğimiz yolda, kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

İYİ Parti heyetinin, 30 Ağustos resepsiyonuna katılmasına yönelik eleştirilere de değinen Ağıralioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "30 Ağustos törenlerine aldığımız davete icabet etmek, milli bir bayramımızın kutlandığı resmi bir törene katılım sağlamaktan öte, milletimizin beraberliği için atılacak zarif bir adımdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyaseten rakip olabiliriz ama 30 Ağustos Türk Milletinin bayramıdır."

Ağıralioğlu, şunları kaydetti: "Bizler, devletimizin kötü yönetildiği ve imkânlarının hoyratça tüketildiği fikrimizi her daim ifade ettik, ediyoruz. Bu görüşlerimizde hiçbir değişiklik yok. Fakat devletimizin kötü yönetiliyor olmasından kaynaklı zafiyeti, kendilerine avantaj olarak kullanmak isteyen mihraklara karşı, 30 Ağustos'ta birlik, beraberlik görüntüsü verilmeliydi."

İlgili Haberler