İYİ Partili Mehmet Aslan: İspatlamazsan şerefsizsin!

İYİ Partili Mehmet Aslan: İspatlamazsan şerefsizsin!
İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK üyesi Mehmet Aslan, hükümete yakınlığıyla bilinen Müfid Yüksel'in İYİ Parti'ye yönelik "Sebataycı - Kripto partisi" ithamına çok sert tepki gösterdi. Aslan, "İspatlamazsan şerefsizsin" ifadelerini kullandı.

Süha Çardaklı / YENİÇAĞ

Hükümete yakınlığıyla bilinen Müfid Yüksel, İYİ Parti'ye yönelik çok ağır bir ithamda bulundu.

Yüksel, Twitter'da bir sosyal medya kullanıcısının kendisine İYİ Parti'yle ilgili attığı tweet'e, "İYİ Parti, Sabetaycı/Kripto Partisi" şeklinde cevap verdi.

Yüksel'in attığı tweet büyük tepki toplarken, İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Mehmet Aslan'dan da çok sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından Müfid Yüksel'e cevap veren Aslan, "Bu adi iftiranı ispatlamazsan namertsin, şerefsizsin! Bunun hesabını vereceksin! Türk düşmanı" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-569.jpg

SKANDAL BİR PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Müfid Yüksel, geçtiğimiz gün de andımızla ilgili skandal bir paylaşımda bulunarak sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Andımız'ı 'bölücülük' olarak nitelendiren Yüksel, "Bu ülkede 'Andımız' asla geri gelmeyecek. Gelmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu topraklarda Müslüman ahali içinde etnik çatışma/savaş çıkarmanıza, Müslüman ahaliyi bölmenize fırsat vermeyeceğiz" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

sdf-012.jpg

Yüksel daha sonra gelen tepkiler üzerine tweet'ini kaldırmak zorunda kalmıştı.