İYİ Partili Özdemir'den Ali İhsan Yavuz ile ilgili flaş açıklama

İYİ Partili Özdemir'den Ali İhsan Yavuz ile ilgili flaş açıklama
İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un Ferizli Belediyesi Sosyal tesislerinle partililerle mesafe ve hijyen kurallarına uyulmadan bir araya gelinmesinin yanlış olduğunu söyledi.

İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un Ferizli Belediyesi Sosyal tesislerinle partililerle mesafe ve hijyen kurallarına uyulmadan bir araya gelinmesinin yanlış olduğunu söyledi.
İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir: ''Yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadeleye yönelik yeni tedbirler 20 Kasım'dan geçerli olmak şartiyle uygulanmaya başlanmış, restoranlar, lokantalar, cafeler, kahvehaneler çorbacılar, aperatif salonları kısaca oturarak masa başında yeme içme ikinci bir emre kadar sonlandırıldığını hepimiz biliyoruz" dedi.

Özdemir: 'Sakarya vekili Ali İhsan bey Ferizli ilçemize gelerek, Belediye başkanı, AKP Başkanı, gençlik kolları ve başkan yardımcılarıyla bir araya gelmiştir. Kasım ayından bu yana sıkıntı çeken, bir umutla açılacağı günü iple çeken, her gün boş masa ve sandalyelerini silen esnafımız bu duruma oldukça tepki göstermiştir. Salgın nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanında kapalı olan Belediye Sosyal Tesisleri, Vekilin yapılmakta olan Cezaevi inşaatını teftişi öncesi açılması akıllarda soru işareti bırakmaktadır. Tesiste, kimilerinde çene altında, çoğunlukta da hiç olmayan maske, kısmen uyulan mesafe ve masalarda olmayan dezenfektanlarla nasıl bir hijyen ortamından bahsedilmektedir. Vekile hizmet veren tesis acaba şuan her toplantıya açık mıdır. Türkiye'de mutasyonlu virüs tespit edilen vatandaşlarımızın sayısı 128'e yükselmiş, Sakarya'mız da, Ferizli'mizde daha dikkatli olmamız gerekmez mi ? Mutasyona uğramış virüsün bulaşma artışı normal bulaştırıcılığının yüzde 70 oranında daha fazla olması daha vahim sonuçlara sebebiyet vermez mi?' diye konuştu.