Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız’daki detay izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız’daki detay izleyicinin gözünden kaçmadı
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan Camdaki Kız dizisindeki bir detay izleyici tarafından hemen fark edildi. Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, dün akşam 2. bölümüyle ekrandaydı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadıkları, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan dizide Burcu Biricik'in kullandığı kıyafetlerin, İngiltere Prensi Cambridge Dükü William’ın eşi Kate Middleton’un elbiselerine benzemesi izleyiciler tarafından dile getirildi.

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız’daki detay izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan, başrollerini ise Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi, ikinci bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler tarafından ilk bölümleri merakla karşılanan dizideki detay da yine dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. 

Televizyongazetesi''nde yer alan habere göre Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Şerif Erol gibi usta oyuncuların yanı sıra Hande Ataizi, Selma Ergeç, Nihal Menzil’in de yer aldığı Camdaki Kız, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürdü.

ALTIN BİR KAFESTE GİBİ 

Hikaye, sağlam, oyunculuklar güçlü olarak değerlendirilirken, ilk bölümde çok eleştiri alan zoom hareketlerinin bu kez olmadığı da dikkatlerden kaçmadı. Nadim Güç’ün yönetmenliğini üstlendiği dizi, sosyal medyada TT’de üst sıralarda yer alırken, AB ve ABC+1 kategorilerinde de gün birincisi oldu.

Gelelim dizide izleyenlerin gözünden kaçmayan bir ayrıntıya! Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakteri, annesi tarafından hastalık derecesinde korunaklı bir şekilde büyütülmüş. Bir şekilde üniversiteyi bitirip Mimar olan Nalan, çalışmaya da başlamış ama evde adeta altın bir kafeste gibi. 

NEREDEYSE TIPA TIP AYNISI 

Buna karşın son derece naif, sakin, nazik, zarif bir kişilik. Kıyafetleri, duruşuyla da modern bir prenses gibi. Dolayısıyla giydiği kıyafetler de özel olarak dikiliyor ve hazırlanıyor.

İşte izleyicinin gözünden kaçmayan o kıyafetlerin, İngiltere Prensi Cambridge Dükü William’ın eşi Kate Middleton’un tarzının neredeyse aynısı!

Hatta kimi kıyafetlerinin renkleri ve modelleriyle birebir aynı olduğunu da Camdaki Kız izleyenlerinden bazıları farkederek Nalan ve Kate’in fotoğraflarını yanyana koyup durumu da ortaya seriyor.

 

 

 

İlgili Haberler