Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu kemoterapi videosunu paylaştı

Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu kemoterapi videosunu paylaştı
Arka Sokaklar dizisinde Volkan komiser karakterine hayat veren ve bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyuran oyuncu Boğaç Aksoy kemoterapi videosu paylaştı.

Kansere yakalandığını duyurmuştu. Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy kemoterapi videosunu paylaştı

Arka Sokaklar dizisinde ''Volkan komiser'' karakterini canlandıran oyuncu Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı. Aksoy, 3.doz kemoterapi alırken çekilen videosunu duygularını ifade ettiği bir mesaj ile İnstagram paylaştı. Aksoy "Yalan yok, zorlu bir süreç" dedi.

Aksoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hastalığı ve tedavi sürecimi artık sindirdim. İlk kemo alırken beni nasıl bir sürecin beklediğini sadece biliyordum. Yaşanabilecek komplikasyonlardan haberim vardı, fakat nasıl bir his olduğunu bilemediğim için bu bende sebepsiz korku ve huzursuzluk yaratmıştı. Yaşadıkça gördüm ki evet bu bir süreç ve elbet ki geçiyor. Olası komplikasyonların hepsinden azar azar yaşadım ve gördüm ki başa çıkabiliyorum. İnsan bilmediği tanımlayamadığı şeyden korkarmış, süreci bilmekten ziyade sindirmek daha önemliymiş. Şimdi bu anı sizlerle paylaşıyor olabilmem bile benim için çok büyük bir güç. Halsizliğim yorgunluğum bir yandan, sizlerin sevgisi duası diğer hastalara moral olmak ayrı bir yandan...Yalan yok zorlu bir süreç. Her gün yaptığım aktiviteleri tedavideyken yapamıyordum. Araba kullanmayı çok özlemiştim. Hatta yürümek bile lükstü benim için. Kür sonrası kendimde gücü topladığımda o yürüme hissini, araba kullanırken ki mutluluğumu size tarif bile edemem. Böyle bir his yaşamadım çünkü. 30 yıldır sahip olduğunuz ve bir fiil kullandığınız şeyi kaybettiğinizi, sonra tekrar kazandığınızı düşünün. Umarım sizler, bu mutluluğu yaşamak zorunda kalmazsınız. Sağlığımız çok kıymetli arkadaşlar bir kez daha değerini bilin. Fırsatınız varken ona iyi bakın ve tadını çıkarın..."

İlgili Haberler