Karayolları başarısızlığıyla tarihe geçti

Karayolları başarısızlığıyla tarihe geçti
İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı İstanbullulara büyük çile yaşattı. Yenibosna'dan yola çıkanlar Başakşehir'e 11 buçuk saatlik yolculukla ulaşabildi. Sürücüler yolları açamayan Karayolları'na isyan etti.

TEM kapanınca akşam 17.30'da Yenibosna'dan yola çıkan vatandaş sabah 05.00'te Başakşehir'e vardı 

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde de süren yoğun kar yağışı İstanbul''da hayatı felç etti. Yenibosna-Başekşehir arasını normal şartlarda 20 dakikada kat eden sürücüler, Karayollarının yetersiz çalışması sonucu evlerine 11 buçuk saatlik bir işkence sonucu ulaşabildi.

Ana anterlerin Karayolları''nın sorumluluk alanı içinde bulunduğunu belirten ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş "Bu karın bastıracağını sağır sultan bile duydu. Bir tek Karayolları duymadı. Kar bastırdı. İstanbullu araçlarının içinde sefilleri oynadı. Mahkum hayatı yaşadı halen de yaşıyor. Bir çok sürücünün araçlarında akaryakıtı bitti. Yan araçlara binerek ısınmaya çalıştı. Araçlarını bırakıp gitmeyi düşünenler de oldu. Ama onları ambulans, itfaiye ve polis araçlarının geçememesi engel oldu" yorumunu yaptı. 

Bir başka sürücü ise "Bakanlar bile yeni havalimanını inemedi. Nereye indiler. AKP''nin kapattığı Atatürk Havalimanı''na. Çünkü orası az rüzgar alıyor. Karayolları da bindirecek karı biliyordu. Tüm meteoroloji uzmanları uyarı yaptı. Onlar ise bu uyarıları kale almadı. Olan bizlere oldu. 20 dakikada aldığım yolu 11 buçuk saatte aldım. Çektiğim çilenin tarifi yok. Benim hayatımdan 11 saati Karayolları çaldı" dedi.

İlgili Haberler