Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra bombayı patlattı Haziranda olacakları tek tek açıkladı. Prens Philip'in ölümünü. Kaç uçağın düşeceğini bildi

Kassandra bombayı patlattı Haziranda olacakları tek tek açıkladı. Prens Philip'in ölümünü. Kaç uçağın düşeceğini bildi

 

Sağlık sorunları nedeniyle köşesine bir süre ara vermek zorunda kaldığını belirten Kassandra, "Bir çoğunuz bana ulaşmayı başardı. Sizlerin duaları sayesinde ayağa kalktım. Şu an kendimi çok dinç hissediyorum" dedi. 

Haziran ayında başımıza gelecekleri tek tek sıralayan Kassandra, çağımızın vebası korona virüsten kurtulacağımız zamanın yaklaştığını açıkladı. Tünelin ucunda ışığın göründüğünü belirten Kassandra "Temmuz, Ağustos aylarında vaka sayısı düşüşe geçecek. Halkımız korkmadan tatile çıkabilir. Ekim ve Kasım aylarında vaka sayısı yok denecek kadar azalacak. Tünelin ışığını görmemize az bir zaman kaldı" dedi.

"EKONOMİNİN DÜZELMESİ ZOR"

Korona virüs ile ilgili olumlu gelişmeleri küresinde de gördüğünü belirten Kassandra "Bu ülkemizin güllük gülistanlık olacağı anlamına gelmiyor. Gençlerin en büyük sorunu işsizlik devam edecek. İş bulmak için yine çalmadık kapı bırakmayacaklar ama o kapılar yüzlerine kapanacak. İmkanı olan şansını yurt dışında arayacak" diye konuştu.

Geçim derdinin süreceğini de belirten Kassandra "Vatandaşlarımız yine en ucuz ürünleri bulabilmek için market market dolaşacak. Kampanyaları takip edecekler. Yine kürem insanlarımızın bu dar boğazdan çıkmasının bir hayli zaman alacağını gösteriyor. İnsanlarımız yine çileli yıllar geçirecek" dedi.
Döviz fiyatlarının yükselişine devam edeceğini belirten Kassandra "Nerede duracağını inanın ben bile öngöremiyorum. İstihareye yattım ama yükselişi balon olarak gördüm. Ne yapılırsa yapılsın balonun yükselişi durmadı" diye konuştu.

ORMAN YANGINLARI CAN YAKACAK

Orman yangınlarının da devam edeceğini belirten Kassandra "Bu yangınların çoğu kırık cam parçalarından ve elektrik tellerinden, anız yakımlarından çıkacak. Ama insanların bilerek yakacağı yerler de olacaktır" diye konuştu. 

3 Mart''ta yayınlanan yazımda Kassandra aynen şu cümleleri kaleme almıştı: "Üçüncü çeyrek Dolunay ile başlar, Güneş Ay’ın tam karşısındadır ve tüm ışığı Ay’ın tüm yüzeyi üzerinde parlamaktadır. Kürem bana dünyaca ünlü bir kişinin görkemli bir törenle ebediyete gideceğini gösterdi. Bazı televizyon kanalları bu töreni canlı bile yayınlayacaklar. Yaşamı bir kaç sene sonra film haline getirilecek." 

Yayımlanan bu yazısından tam 36 gün sonra İngiltere Kraliçesi Elizazbeth''in eşi Prens Philip, 9 Nisan 2021 tarihinde yaşamını yitirdi. Düzenlenen cenaze töreni Türkiye''de ve dünyanın bir çok ülkesinde canlı yayınlandı. Prens Philip ile uzun seneler önce bir toplantıda karşılaştıklarını belirten Kassandra "Ölümü İngiltere başta olmak üzere bir çok ülkede büyük üzüntü yarattı" diye konuştu.

İNSANLAR PERİŞAN OLACAK

Kassandra Nisan ayının 2''sinde yayımlanan yazısında da hava taşıtlarında da kazalar yaşanacağını belirtti. Kassandra "Üzülerek söylüyorum can kayıpları ne yazık ki yaşanacak.  İnsanlar perişan olacak. Keşke elimde imkan olsa da bu faciaların önüne geçebilsem" diye yazmıştı. 

Bu öngörüsünün üzerinden 5 gün geçtikten sonra Konya''da NF-5 tipi askeri gösteri uçağı Konya''da düştü ve pilot yüzbaşı Burak Gençcelep şehit oldu. Bu olay Kassandra''yı olumsuz yönde etkiledi. O kadar ki kazadan saatler sonra hastaneye gitmek zorunda kaldı. 

16 Nisan''da da Kazakistan’ın Balkaş kentinde Kazakistan Hava Kuvvetlerine ait Su-30SM tipi savaş uçağı düştü. Kazakistan Savunma uçağın eğitim uçuşunu tamamlamasından sonra iniş sırasında düşmüş pilotlar kurtulmuştu. 

21 04 2021 tarihindeki köşesinde de depremle yaşamaya alışmaya başladığımızın altını çizen Kassandra, "Yıldızlar depremler olmaya devam edeceğini gösteriyor. Yurt dışında da şiddetli depremler olacak. Bu depremlerde yıkım da yaşanacak. Can kaybı olmaması teselli kaynağım olacak" diye açıklamalarda bulunmuştu.

Kassandra''nın bu öngörüleri de peşpeşe gerçekleşti. Çok şiddetli depremler yaşandı. Özellikle Japonya 1 Mayıs''ta 6.8 şiddetinde deprem ve onu takip eden depremlerde can kaybı yaşanmadı. Ülkemizde de çok sayıda deprem gerçekleşti. Can kaybı yaşanmaması teselli kaynağımız oldu.

Kassandra ayrıca Fenerbahçe''nin kalecisi Altay''ın sezonu kapatacağını, barajların dolacağını, çığ düşmesi, sel felaketi yaşanacağını da bilmişti.

Yazarın Diğer Yazıları