Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra Mart ayında başımıza gelecekleri açıkladı. Kan ter içinde istihareden uyandı

Kassandra Mart ayında başımıza gelecekleri açıkladı. Kan ter içinde istihareden uyandı

"Üçüncü çeyrek Dolunay ile başlar, Güneş Ay’ın tam karşısındadır ve tüm ışığı Ay’ın tüm yüzeyi üzerinde parlamaktadır" diyen Kassandra "Kürem bana dünyaca ünlü bir kişinin görkemli bir törenle ebediyete gideceğini gösterdi. Bazı televizyon kanalları bu töreni canlı bile yayınlayacaklar. Yaşamı bir kaç sene sonra film haline getirilecek" dedi.

Korona virüs kısıtlamalarının gevşetilmesine rağmen çağın vebasının tehlike olmaktan çıkmadığını belirten Kassandra, "Türkiye''de korona virüsün bıçak gibi kesileceğini düşünmek imkansız. Her ne kadar kısıtlamalar kısmen de olsa kaldırılsa, bu geri geleceği anlamı taşımasın. Futbolseverler seyircili maç için bastırıyor. Ama bunun da bu sene için zor bir olasılık olduğunu görüyorum" diye konuştu.

Türkiye''ye mal olmuş bir sanatçının da hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra, "O sanatçımızın kaybı da herkesi derinden etkileyecek. Ama o kişinin güzel günler geçirdiğini de belirtmeden geçemeyeceğim" dedi. Özellikle kar yağışı altında olan yerlerde çığ düşme olayının da yaşanacağını belirten Kassandra, "Tek isteğim can kaybı yaşanmaması" diye konuştu.

Depremlerin bu ay içinde de devam edeceğinin altını çizen Kassandra, "Mart ayında da depremler yaşanacak. Bu gerçekle yaşamaya alışmamız lazım. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bir lastik düşünün. Çektikçe gerilim atar. Ne kadar gelirse bırakınca o kadar uzağa gider. Deprem de böyle ne kadar gerilirse büyüklüğü de o kadar büyük olur" dedi.

Doların bu ay içinde yükseleceğini de belirten Kassandra, "Merkez Bankası yine müdahalede bulunabilir. Ama ne kadar etkili olacağı verilecek orana bağlı" diye konuştu.  

"İşsizliğin azalacağını söylense de kürem bunun imkansız olduğunu gösteriyor" diyen Kassandra, "Genç nesil bunalmış durumda. Tanıdığım kişilerin çocukları beni arıyor. Çocuk dediğim bu kişiler 20''li yaşlarda. ''Ne olacak ülkenin hali diye başlayıp ne olacak benim halim'' diye bitiriyorlar. Bir çoğu hangi ülkede şanslarının daha açık olacağını bana soruyorlar. Hayallerini ABD ve İngiltere süslüyor. Ben de elimden geldiğince kendilerini yönlendiriyorum" diye konuştu.

Susuzluğun dip seviyelerinde olmayacağını belirten Kassandra, "Bu ayın sonu ile Nisan ayındaki yağmurlar barajları yine dolduracak. Susuzluk sorunu yaşanmayacak" diye konuştu. 

Yazarın Diğer Yazıları