Kolay para kazananlar tabağı bin liradan bol bol yemek yerler artık

Kolay para kazananlar tabağı bin liradan bol bol yemek yerler artık
Ay sonunu kısıtlı parayla getirebilmek için bin takla atan Türk halkının merakla beklediği müjdeli haber İngiltere’den geldi. Londra merkezli dünyaca ünlü Çin füzyon mutfağı Hakkasan, Türkiye’ye geri dönüyor. Kolay para kazananların mekanı olması beklenen ünlü restoranttaki fiyatlar ise şimdiden merak konusu oldu. Türkiye'ye 2008'de gelen ve 2010'da Hakkasan, İstanbul ve Bodrum'da iki yeni şube açacak.

Yaşasın! Ay sonunu getiremeyen Türk halkı için dünyaca ünlü lüks restoran Türkiye'ye geliyor

Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in haberine göre, Dünyanın sayılı Çin füzyon restoranları arasında gösterilen Michelin yıldızlı ünlü Uzakdoğu markası Hakkasan, uzun bir ayrılığın ardından tekrar Türkiye’ye dönüyor.

Türkiye’ye 2008’de gelen ve 2 yılın ardından 2010’da Türkiye’den çıkan dünyaca ünlü lüks restoran Hakkasan bu kez Katar-Türk ortaklığıyla dönüyor. Hakkasan’ın internet sitesinde şirketin Türkiye’ye dönüş için iki lokasyon belirlediği görülüyor. Bu lokasyonlardan biri Bodrum, diğeri de İstanbul. Önümüzdeki günlerde açılacak her iki restorasyonu ise Türkiye’ye getiren ise Katarlı Alfardan Holding ve Astaş Holding.

Yapılan anlaşma ile birlikte Hakkasan ilk olarak yaz ayında Mandarin Oriental Bodrum''da açılacak. Ardından da yılın sonuna doğru İstanbul’daki Mandarin Oriental Bosphorus’taki şube eklenecek.

ŞUBE SAYISI 12''YE ÇIKIYOR

Böylece Hakkasan’ın dünya genelindeki 10 olan şube sayısı, 12’ye çıkacak. Hakkasan Group İş Geliştirma Başkanı Angela Lester, “Alfardan Group ile ortaklığımızı genişletip Astaş Holding ile yeni bir ilişki kurarak, yalnızca Hakkasan''da bulunabilecek en iyi modern Kanton menülerini ve lüks bir deneyimi Türkiye''ye getirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Alfardan Group Başkanı ve CEO''su Omar Hussain Alfardan ise "Alfardan Group, Astas Holding ve Hakkasan Group arasındaki ortaklık, özel lüks hizmetler yaratmadaki birleşik uzmanlığımızı bir araya getiren uluslararası deneyim ve bağlantılara dayanıyor” dedi.

İlgili Haberler