Korona virüsü yenen Aleyna Tilki’den aşı çıkışı

Korona virüsü yenen Aleyna Tilki’den aşı çıkışı
Geçtiğimiz günlerde korona virüsü yenen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, salgın hakkında yaptığı açıklamasında insanların koronadan değil ilaçlardan dolayı hayatını kaybettiğini söyledi. Tilki ayrıca, güvenmediği için ailesiyle aşı yaptırmayacaklarını kaydetti.

Snob Magazin’de yer alan habere göre, heçtiğimiz haftalarda yakalandığı korona virüsü yenen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Bebek'te sohbet ettiği muhabirlerle salgın hakkında konuştu. İlaç sektörüne güvenmediğini söyleyen Tilki, "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım" ifadelerini kullandı.

Genç şarkıcı, önceki gün İstanbul Bebek'te objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, korona salgını hakkında ve Türkiye'ye gelecek olan aşı hakkındaki görüşlerinden bahsetti.

"İNSANLAR VİRÜSTEN DEĞİL İLAÇLARDAN ÖLÜYOR"

Geçtiğimiz haftalarda virüse yakalanan ve atlatan şarkıcı, "İnsanlar koronadan değil ilaçlar yüzünden ölüyor. Aşıya karşıyım. Eğer saçmalıyorsam yaşıma verin. Zaten sıtma ilacı gibi ilaçlar veriyorlar hastalara... Acaba korona değil de insanlar ilaçtan mı ölüyor?" şeklinde konuştu.

"GÜVENMEDİĞİM İÇİN AİLEMLE AŞI YAPTIRMAYACAĞIZ"

Korona virüs testlerine inanmadığını söyleyen Tilki, sözlerine şöyle devam etti:

"Maskelerimizi takmalıyız, ilaç verirlerse içmeliyiz, bilmiyorum. Ama benim sezgilerime göre insanların bir çoğu koronadan değil ilaç yüklemesinden dolayı ölüyor. Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. Dünyada ilaç sektörüne de güvenmiyorum. İlaç sektörünün ticaret mi yapıyor, yoksa başka bir planı mı var bunu bile bilmiyorum. Ben tamamen şahsi konuşuyorum."

 

İlgili Haberler