Herkes Beren Saat'i bekliyordu. Kral Kaybederse'de Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu

Herkes Beren Saat'i bekliyordu. Kral Kaybederse'de Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu
Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse romanından uyarlanacak dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri Serenay Sarıkaya oldu. 

Aşk-ı Memnu''da Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 12 yıl sonra Netflix’in aşk filminde bir araya gelmişti. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat''in Aşkı Memnu''dan yıllar sonra yine aynı dizide rol alacağı konuşuluyordu. Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu''nun bir hastasının hikâyesinden yola çıkarak yazdığı romanı Kral Kaybederse''nin başrolünde yer alacak Kıvanç Tatlıtuğ''un partnerinin değiştiği öğrenildi.

İLK KEZ BİRLİKTE OYNAYACAKLAR

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre; Kral Kaybederse dizisinde yakışıklı oyuncunun partneri, Beren Saat değil Serenay Sarıkaya oldu. Aynı markanın yüzü olan fakat hiç birlikte kamera karşısına geçmeyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, Kral Kaybederse dizisinde partner olacaklar.

BİR AVCININ TRAJİK HAYATI 

Gülseren Budayıcıoğlu Kral Kaybederse romanında, doruklardan aşağı inmeyeceğini sanan bir avcının avına av olup yuvarlanışını, kendini sevilmeyeceğine inandırmış mutsuz bir kadının da trajik hayatı içinde avken nasıl avcı olduğunu anlatıyor.

İlgili Haberler