Kripto paralarda avantaj ve dezavantajlar

Kripto paralarda avantaj ve dezavantajlar
Geleneksel itibari para birimlerinin miladını doldurduğu fikri her geçen gün artmaya devam ederken kripto paralara olan ilgi çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu noktada insanlar yatırım yapabilecekleri güvenli kripto para borsalarına ihtiyaç duyuyorlar.

Kripto paralar genellikle fısıltı gazetesi mantığı ile kulaktan kulağa yayılıyor. Her ne kadar internet ve sosyal medya mecralarında coinler hakkında binlerce paylaşım ve yorum olsa da insanlar yakınlarının fikirlerine daha fazla önem veriyor. Kripto paralara olan ilgi bir yakının tavsiyesi ile kartopu etkisi ile arttırmaya devam ediyor.
Dünyanın en büyük kripto borsası diye girdiğiniz borsadaki coinlerin bir çoğu yoğun ilgiden dolayı yeterli seviyelere ulaştığında size uygun alım fırsatları doğmaya biliyor. 
Yatırımlarınızı farklı kripto para borsalarında (alternatif ve farklı coinlerle) çeşitlendirerek daha güçlü hale getirebiliyor.  İşte adından bahsettirenler, Binance, Huobi uzmanlar tarafından ifade edilirken, en düşük coinlerde ise  KuCoin,  Coinbas,  Poloniex , OKEx   ve SPND Coin borsaları olarak iddia  ediliyor. 

İlgili Haberler