La Casa de Papel: Kore'den yeni fragman geldi. Ne zaman yayınlanmaya başlayacak

La Casa de Papel: Kore'den yeni fragman geldi. Ne zaman yayınlanmaya başlayacak
Netflix'ten merakla yayınlanması beklenen La Casa de Papel: Kore dizisinden yeni resmi fragman yayınlandı. Dizinin yayınlanma tarihi olarak 24 Haziran gösterildi.

Orijinal yapımı izleyenlerin bir nebze olsun ön yargıyla yaklaştığı La Casa de Papel: Kore, 24 Haziran’da Netflix’te yayına girecek. Şimdiye dek tanıtım videolarıyla gündeme gelen dizinin resmi fragmanı da yayınlandı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; La Casa de Papel: Kore’nin oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) gibi isimler yer alıyor.

Yapımın senaryosunu Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae ve Choe Sung-jun yazdı. Bunun dışında yönetmen koltuğunda ise Kim Hong-sun oturuyor. Aynı zamanda yapımcılığını BH Entertainment ile Zium Content üstleniyor.

Yapımın Netflix sayfasında yer alan ifadeler ise şöyle;

Bir grup hırsız, Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve gizemli elebaşlarını yakalamak için harekete geçer.

İlgili Haberler