Lider Trabzonspor, A. Demirspor karşısına rekor için çıkıyor

Lider Trabzonspor, A. Demirspor karşısına rekor için çıkıyor
Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında lider Trabzonspor, kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Fırtına, kaybetmemesi halinde 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kıracak.

Süper Lig''in 15. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor bu akşam Medical Park Stadı''nda kozlarını paylaşacak. Bordo Mavililer uzun süreli yenilmezlik serisini bozmak istemiyor.

Saat 16.00''da başlayacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Ligde 36 puanla liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi Atakaş Hatayspor ve İttifak Holding Konyaspor''un 10 puan önünde bulunan bordo-mavililer, bu avantajını sürdürmek istiyor.

FIRTINA İÇİN REKOR MAÇI

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında kaybetmemesi halinde 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kıracak. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor''a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 26 maçta yenilmedi.

Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında yenilgi almaması durumunda 1995-96 sezonun ardından 26 sezon sonra en uzun yenilmezlik serisini elde edecek.

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL 11''LER:

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Vitor Hugo, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet, Deli, Rassoul, Sinan, Stambouli, Akintola, Yunus, Vargas, Balotelli

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Trabzonspor''da zorlu karşılaşma öncesi Djaniny, Trondsen ve Erce Kardeşler''in sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor''da sakatlığı süren Younes Belhanda ve rehabilitasyon süreci geçiren Lucas Castro, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.