Manchester Cityli İlkay'dan 'Liverpool' açıklaması

Manchester Cityli İlkay'dan 'Liverpool' açıklaması
İngiltere'nin Manchester City takımında forma giyen İlkay Gündoğan, rakipleri Liverpool'un şampiyon olarak tescillenmesinin kendileri açısından rahatsızlık yaratmayacağını söyledi.

Korona virüs nedeniyle en fazla etkilenen alanlardan biri de spor oldu. Özellikle tüm dünyadaki futbol karşılaşmaları ve ligler, süresiz şekilde ertelendi. 

Manchester City'nin Türk asllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, koronavirüs sebebiyle askıya alınan Premier Lig'de şampiyonluğun Liverpool'a verilmesinin kendisini rahatsız etmeyeceğini söyledi.

ZDF'ye konuşan İlkay Gündoğan, ligin tamamlanamayıp sezonun şu anki haliyle tescil edilme ihtimali ile ilgili şampiyonluğun Liverpool'a verilebileceğini söyledi. İlkay açıklamasında, "Şimdiye kadar bu gündeme gelmede ama elbette Liverpool'un şampiyon ilan edilmesi sorun olmaz. Biraz sportmen olmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Havaların çok güzel olmasına rağmen karantina sebebiyle evinden çıkamadığını söyleyen Gündoğan, "Sokağa çıkıp 15 dakika bile yürümekten korkuyoruz. Koronavirüsü ciddiye almak gerekiyor. Kolay bir mücadele içinde değiliz." sözlerini sarf etti.

İlgili Haberler