Mehmet Barlas’ın beyin hatları gerçekten yandı! Bugüne kadar kurduğu en renkli fanteziyi açıkladı

Mehmet Barlas’ın beyin hatları gerçekten yandı! Bugüne kadar kurduğu en renkli fanteziyi açıkladı
Son dönemde kaleme aldığı yazılarıyla art arda skandallara imza atan ve büyük tepki gören Sabah yazarı Mehmet Barlas son yazısında yine ilginç bir ‘fantezi’den bahsetti.

ERDOĞAN SAKİN

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, “Çarpıcı bir deney” başlıklı yazısında Cumhur İttifakı ve özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok sakin olduğunu, gelecek seçimlerden de zaferle ayrılacaklarını yazdı.

BÜTÜN BU İSİMLERİ BİR KENTE TOPLASAK

Barlas yazısının devamında ise son ‘fantezisinden’ bahsetti. “Acaba mümkün olsa 2023''ü farklı nedenlerle bekleyenleri bir araya toplasak, bunların arasında ideolojik nedenlerle, kişisel sebeplerle, çeşitli huysuzluklarla ve karışık uyumsuzluklarla Cumhurbaşkanı Erdoğan''dan nefret edenler de var” diyen Barlas, “Diyorum ki bütün bu isimleri bir araya toplayabilsek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''a karşı olan kitleleri de bir kente sığdırabilsek, sonra da sıralayacağım bu isimleri söz konusu kitlelerle buluşturup tam olarak ne istediklerini bir anlayabilsek. Bu isimlerin bazılarını hatırlayalım: Fethullah Gülen, Abdullah Öcalan, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener” ifadelerini kullandı.

AYNI MEYDANA ÇIKIP ANLATSINLAR

“Bu isimler de her biri aynı meydana çıkıp Erdoğan''a karşı olan kitlelerden ne beklediklerini anlatsalar” diyen Barlas, “Mesela Abdullah Öcalan ile Abdullah Gül aynı şeyi mi söylerlerdi? Veya Fetullah Gülen ile Meral Akşener hedef olarak farklı noktaları mı gösterirlerdi?” şeklinde yazdı.

İlgili Haberler