Mezarlık dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Mezarlık dizisinin 2. sezonu olacak mı?
Netflix'in orijinal Türk dizisi Mezarlık 17 Haziran'da ilk sezonu ile izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Birce Akalay ve Olgun Toker'in yer aldığı Türk polisiye dizisi Mezarlık'ın 4 bölümden oluşan 1. sezonunu bir oturuşta bitiren dizi tutkunları yeni sezonu sabırsızlıkla beklemeye başladı. Peki Mezarlık dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

Mezarlık 2. sezon ne zaman çıkacak? Mezarlık yeni sezon olacak mı? Mezarlık dizisi 2. sezon başlayacak mı? ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix''in orijinal Türk dizisi Mezarlık 17 Haziran''da ilk sezonu ile izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Birce Akalay ve Olgun Toker''in yer aldığı Türk polisiye dizisi Mezarlık''ın 4 bölümden oluşan 1. sezonunu bir oturuşta bitiren dizi tutkunları yeni sezonu sabırsızlıkla beklemeye başladı. Peki Mezarlık dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix Türk yapımlarına son zamanlarda daha fazla ağırlık verdi. Disney Plus''ın da Türkiye''de yayın hayatına başlaması üzerine abone sayısını korumak ve artırmak isteyen Netflix orijinal Türk içeriklerine yoğunluk veriyor. Son olarak Netflix''te Mezarlık adında yeni bir Türk dizisi yayına girdi. Dizi 17 Haziran Cuma günü gösertime girmesine rağmen kısa sürede platformun en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başardı. Aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Türk Netflix orijinal film dizisi Mezarlık''ın 1. sezonun bitirenler merakla 2. sezonun ne zaman başlayacağını araştırıyor.

MEZARLIK 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Mezarlık dizisi henüz daha yeni izleyicisiyle buluştu. Dizinin öncelikle izleyici tarafından iyice sindirilmesi, olumlu ve olumsuz geri dönüşlerin alınması beklenecek. Dizi ilk haftada oldukça fazla kişi tarafından izlendi ancak dizinin ikinci sezonuna dair net bir şey söylemek için henüz çok erken.

MEZARLIK YENİ SEZON OLACAK MI?

Taraflardan ikinci sezona dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Yapımcılar ve yayıncı kanal dizinin ikinci sezon anlaşmasını onayladıkları zaman duyuru yapacaklardır.

MEZARLIK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Mezarlık, ANS Productions ve Evrensel Film imzalı, yapımcılığını Evren Oğuz''un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz''un yaptığı, hikâyesini Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz''un birlikte yazdığı aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Türk Netflix orijinal film serisidir. Başrollerini Birce Akalay ve Olgun Toker paylaşmaktadır. Kadın cinayetlerine odaklanan bir ekibi yöneten Komiser Önem''in karşısındaki en büyük zorluk elindeki vakalar değil, bu cinayetlere ön yargıyla yaklaşan erkeklerdir.

 

İlgili Haberler