Bill Gates'in evliliğini bitiren kadını ortaya çıkardılar. Dünyanın merak ettiği kadın işte bu

Bill Gates'in evliliğini bitiren kadını ortaya çıkardılar. Dünyanın merak ettiği kadın işte bu
Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin 27 yıllık evliliklerini sonlandırma nedeninin Bill Gates eski büyük aşkı Ann Winblad olduğu iddia edildi. İkilinin arasına girdiği iddia edilen kadını İngiliz Daily Mail gazetesi açıkladı.

Dünyanın merak ettiği kadın işte bu

İngiliz Daily Mail gazetesi, 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan Bill Gates ve Melinda Gates’in ayrılık nedeni için bomba bir iddia ortaya attı.

Gazete ayrılık nedeninin Bill Gates’in Melinda Gates’ten önce ilişki yaşadığı Ann Winblad olduğunu yazdı. 1980''li yıllarda çıkmaya başlayan ikili 1987''de ayrıldı. Bill Gates aynı yıl Melinda Gates ile evlendi.

İddialara göre Gates eski aşkını hiçbir zaman unutamadı. Aynı habere göre, ünlü milyarder evliliği boyunca sık sık Ann ile birlikte vakit geçirdi.

Hatta İngiliz basınının iddiasına göre ikili Gates''in evli olduğu dönemde bir hafta sonunu Outer Banks of North Carolina''daki sahil evinde geçirdi.

Ancak ikilinin ilişkisinin bir dostluğa dönüştüğü de sıkça dile getiriliyor. Hatta Gates''in evlilik teklifi etmeden önce Ann''e danıştığı bile biliniyor.

TIME dergisindeki 1997 tarihli bir yazıda Bill Gates, ''Melinda''yla evlenmeyi düşündüğümde Ann''i aradım ve onayını istedim'' ifadelerini kullanmıştı.

Aynı TIME dergisi yazısında Ann ise ''Bill''e Melinda''nın onun için iyi bir eşleşme olacağını çünkü entelektüel bir dayanıklılığa sahip olduğunu söyledim'' ifadesini kullanmıştı.

Başka bir deyişle Ann bu evliliğe onay verdi. Melinda''nın onayıyla ise Gates eski aşkı ile ilişkisini canlı tuttu.

 

İlgili Haberler