Netflix bile Disney+’a abone olduğunu duyurdu

Netflix bile Disney+’a abone olduğunu duyurdu
Netflix Türkiye, Twitter'dan esprili bir şekilde Disney+ aboneliği aldığını paylaşınca sosyal medyada bu gönderi ilginç yorumlar aldı adeta ortalık karıştı. Netflix, abonelerinin düştüğünü söylerken yaptığı bu paylaşımdan da Disney +'a bir artı daha katmış oldu.

2019’da patlak veren koronavirüs nedeniyle uzunca bir süre evde kaldık. Bu iki yıllık süreçte video akış platformları bir hayli yaygınlaştı. Günümüz itibariyle bu alanda Netflix, Amazon Prime ve Disney+ gibi hizmetler öne çıkıyor. Kısa süre önce konuyla ilgili ilginç bir olay yaşandı. Netflix, Twitter’dan geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giriş yapan Disney+’a abone olduğunu açıkladı. Tabii bu açıklama, sosyal medyayı da karıştırdı.

NETFLİX TÜRKİYE, DİSNEY+’A ABONE OLDUĞUNU DUYURDU

Netflix Türkiye, geçtiğimiz saatlerde Twitter‘dan ”Disney Plus satın almayan bir ben bir de Netflix Türkiye admini kaldık” şeklindeki bir paylaşıma şakayla karışık ”Yoo, ben de aldım” şeklinde cevap verince sosyal medya karıştı. Netflix‘in bu paylaşımına kısa sürede 55 binin üzerinde beğeni ve 1.000’in üzerinde retweet geldi.

DİSNEY+ TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Disney’in sevilen servisi, bugünden itibaren Türkiye pazarında yayına başlayadı, Türkiye fiyatı ise aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. Ön kayıt yaptıranlar içinse 8 ay fiyatına 12 ay kampanyası mevcut. Yani 1 yıllık üyelik %16 daha uygun fiyatla 279,90 TL’ye denk geliyor.

Disney+, Recep İvedik 7‘nin ilk görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu noktada ”Kaldığı yerden devam ediyor, Recep İvedik 7 çok yakında sadece Disney+’ta” ifadelerini kullanan platform, filmin konusuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Son olarak çıkış tarihi de şimdilik bilinmiyor.