Netflix uygulamasına TikTok benzeri Fast Laughs özelliği geldi

Netflix uygulamasına TikTok benzeri Fast Laughs özelliği geldi
Netflix mobil uygulamasına Fast Laughs adında TikTok benzeri bir özellik eklendi. Kullanıcılar, editörler tarafından buraya yüklenen kısa videoları izleyebilecekler.

Netflix, kendi mobil uygulamasında Fast Laughs adlı bir özellik başlattı. Bu bölümde tıpkı TikTok tarzında, yukarıya kaydırdıkça yenisi gelen kısa videolar yer alacak.
Fast Laughs içeriği platformun filmlerinden, dizilerinden ve animasyon şovlarından kısa komik videoların 15 ila 45 saniyelik kesitlerinden oluşuyor. Bu bölümün içeriği ise Netflix editörleri tarafından belirleniyor. Zira şu anda Fast Laughs''a kullanıcılar herhangi bir video yükleyemiyorlar. Bu kararın da kullanıcıların yeni Netflix içeriklerini keşfetmeleri için uygulandığı düşünülüyor.
Fast Laughs''ta beğeni düğmesi yok ancak arayüzde, "LOL" adında bir kahkaha butonu yer alıyor.. Ayrıca kullanıcılar buradaki videoları paylaşabilecek ve kendi listelerine kaydedebilecekler. Yeni özellik şu anda yalnızca bazı ülkelerdeki iPhone sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Şirket Fast Laughs''un Android cihazlara geleceğini açıkladı.