Netflix bu filmini 'sebepsiz yere' yayından kaldıracağını duyurdu

Netflix bu filmini 'sebepsiz yere' yayından kaldıracağını duyurdu
Netflix'te yayınlanan The Midnight Gospel adlı animasyon filminin bir sezon yayınlandıktan sonra sebepsiz yere yayından kaldırılacağı açıklandı.

Rotten Tomatoes’ta yüzde 91 ve IMDb’de ise 8.2’lik puana ulaşan animasyon dizisinin ömrü sadece bir sezon oldu. Midnight Gospel ile ilgili merak edilen açıklamayı ortak yapımcısı Duncan Trussell yaptı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Duncan Trussell tarafından Twitter’da paylaşılan demeçte, animasyon dizisinin ‘sebepsiz yere’ kaldırıldığı aktarıldı. Dizinin yapımcısı, “The Midnight Gospel Netflix tarafından iptal edildi” şeklinde konuştu ve dizinin devam edip etmeyeceğine de açıklık getirdi.

Duncan Trussell’in açıklamasında sonrasında, animasyon dizisinin hayranların büyük şoka uğradı. Aklında bir sezon daha yapmak olduğunu belirten yapımcı, artık mümkün olmadığını belirtti. Trussell’e göre dizinin yayın hakları Netflix’e ait. Yani farklı bir platform diziyi satın almazsa, ikinci sezonu göremeyeceğiz.

Animasyon dizisinin iptal edilmesine üzüldüğünü söyleyen yapımcı, yine de Netflix’e teşekkür etmeyi unutmadı. “Netflix ile zarları attığım ve böyle tuhaf bir gösteri yaptığım için çok şanslıyım. Tüm yol boyunca fevkalade destek oldular ve bu yüzden onları sonsuza kadar seveceğim” dedi.

İlgili Haberler