Nihat Doğan'ın ifadesi ortaya çıktı!

Nihat Doğan'ın ifadesi ortaya çıktı!
İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen şarkıcı Nihat Doğan'ın ifadesi ortaya çıktı. Konuyla ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçtiği bildirildi.

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Nihat Doğan hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan’ın çocukları evine davet ederek harçlık vermek istediğini iddia etti. Şikayet üzerine Doğan da önceki gün polis merkezinde verdiği ifade ortaya çıktı. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Emniyetteki ifadesinde iki kız çocuğunu evine davet ettiğini kabul eden Nihat Doğan, “Ben onları tesadüfen gördüm ve eve davet ettim. Kendileri de kabul ederek geldiler. Ben de kendilerini daire kapısında karşıladım. Evde yaklaşık 45 dakika kadar kaldıklarını hatırlıyorum. Bu süre içerisinde evde televizyon izledik. Derslerinden okullarından bahsettik. Onlar da bana yaptığım işlerle ilgili sorular sordu. Benim numaram onlarda var. Ama bende onların numarası yok” dedi.

İfadesine devam edilen Doğan'ın, “Daha sonra onlar evden çıkarken onlara harçlık vermek istedim. Ama kabul etmediler. Ben de ısrarcı olmadım. Çocukların hiçbiri ile baş başa kalmadım. Herhangi birisine de fiziksel temasım olmadı. Kızları evde zorla asla tutmadım. Kendileri daha sonra evden ayrıldılar” şeklinde ifade verdiği öne sürüldü.

Emniyetteki ifadesinin ardından Nihat Doğan savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

AİLE BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

11 ve 16 yaşındaki iki kız kardeşi evinde iki saat boyunca alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Nihat Doğan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bahse konu çocukların yaşlarının 18'den küçük olması üzerine soruşturmaya dahil olmak için harekete geçti. Bakanlık yetkililerinin aile ile irtibatta olduğu belirtildi.

Gözaltı iddialarını reddeden Nihat Doğan, sadece ifadesine başvurulduğunu söylemişti. Doğan, "Konu zaten yargıya aksetmiş durumda. Ama şunu söylemek gerekirse bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir. Gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapıp konuya açıklık getiririz" demişti.

Söz konusu iddiaların ardından Beyaz TV'deki programlarına ara verdiğini açıklayan Doğan, "Puslu hava dağıldığında, gerçekler ortaya çıktığında, bu haberlere alet olan, tetikçilik yapan kalemşörleri, habercileri ağlatmazsam ben de adam değilim" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler