O İSPARK çalışanının yazlığı, lüks aracı, iş makinesi varmış

O İSPARK çalışanının yazlığı, lüks aracı, iş makinesi varmış
Elinde para desteleri ile İSPARK kabini içerisinde fotoğraf çekinerek sosyal medyada paylaşan Bekir Aslıtürk'ün yazlık, lüks araç ve iş makinesi sahibi olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasının ardından bir İSPARK çalışanının sosyal medyada yayınladığı fotoğraflar gündem oldu. Fotoğrafların gündeme gelmesinin ardından İSPARK konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden biri olan İSPARK'ta çalışan Bekir Aslıtürk, İSPARK kabininde elinde bir deste para ile poz vererek  "Bu paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var, vermem bu paraları CHP PKK İP FETÖ'ye" yazdı.

is1.jpg

YAZLIK, LÜKS ARAÇ, İŞ MAKİNESİ...

Aslıtürk, tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı. Ancak, hesabını inceleyenlerin dikkatini Aslıtürk'ün malvarlığı dikkat çekti. Varlıklarını sosyal medya hesabından sergileyen Aslıtürk'ün paylaşımları şöyle:

is2.jpgis3.jpgis4.png

O ÇALIŞAN HAKKINDA İSPARK'TAN AÇIKLAMA

Aslıtürk'ün paylaşımının sosyal medyada yayılmasının ardından İSPARK’tan açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu fotoğraftaki paraların günlük hasılata ait olduğu belirtilirken, “Personelin elinde bulunan paralar, mali fişler ile birlikte resmi evrak ve dokümanlarla belgelendirilmiş ve sisteme kayıtlı gelirlerdir” denildi. Açıklamada, söz konusu İSPARK çalışanı ile ilgili de soruşturma başlatıldığı belirtildi.

is5.jpg