Ozan Tufan Fenerbahçe'den uçuyor. 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Ozan Tufan Fenerbahçe'den uçuyor. 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan, yuvadan uçuyor. Süper Lig ve milli takımdaki başarılı performansıyla adından sıkça bahsettiren Ozan Tufan, kariyerine İngiltere'de devam edecek. Premier Lig ekibi Crystal Palace Ozan Tufan için 20 milyon euroluk bonservis bedelini ödeme kararı aldı. 26 yaşındaki futbolcunun kendisine teklif yapılmasını beklediği öğrenildi.

Ozan Tufan Fenerbahçe'den uçuyor. 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Milliyet Skorer''in haberine göre, Fenerbahçe''nin gözde futbolcularının başında gelen Ozan Tufan, bu sene oynadığı futbolla adından sıkça bahsettiriyor. Birçok kulübün radarına giren yıldız futbolcu hem Süper Lig''de, hem de Milli Takım''daki performansıyla adından sıkça bahsettiriyor.

Hemen hemen her mevkide başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu, Gökhan Gönül’ün cezalı, Nazım’ın sakat olması nedeniyle hafta sonu oynana Erzurumspor karşısında sağ bekte başarıyla görev yapmıştı. 

İstikrarıyla dikkat çeken Ozan Tufan bu sezon Süper Lig''de forma giydiği 34 maçta 5 gol, 9 asistlik performansıyla 14 gole direkt katkı yaptı.

Ozan ayrıca A Milli Takım''ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri''nde Norveç''le oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta iki müthiş gole imza atarak otoritelerin övgüsünü aldı. 

Ozan’ı isteyen takım çok ancak bu konuda ilk adımı atan Crystal Palace olacak. Premier Lig ekibi, elini çabuk tutarak 26 yaşındaki futbolcuya imza attırmak için kolları sıvadı.

Crystal Palace, 2018 yılının ocak ayında başarılı oyuncunun transferi için tüm anlaşmaları yapılmış, uçak biletini bile almıştı. Ancak Sako’nun sakatlığı sonrası İngiliz ekibi son anda Ozan’dan vazgeçip Sörloth’u kadrosuna katmıştı. Crystal Palace bu kez Ozan transferini bitirmeye kararlı. 

Milli futbolcuyu çok isteyen Crystal Palace,  sözleşmesinde yer alan ‘20 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesini kullanmayı planlıyorlar. İngiliz temsilcisi Ozan Tufan’ın menaceriyle temasa geçti. Oyuncu ile anlaşması halinde Crystal Palace, Fenerbahçe ile pazarlık bile etmeden 20 milyon Euro''yu vererek bu transferi noktalamanın hesabını yapıyor. 

Daha önce kariyeriyle ilgili açıklama yapan Ozan Tufan, kendisini Premier Lig''de görmek istediğini belirtmişti.