Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak'tan bir başarı daha!

Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak'tan bir başarı daha!
Uluslararası alanda adından övgüyle söz ettiren Academic Hospital, ABD ‘de verilen “Best Quality Leadership Award 2018” ödülüne layık görüldü.

10 Aralık 2018 tarihinde Las Vegas – Amerika’da Ceasars Palace Hotel’de düzenlenen ESQR (European Society for Qality Research) bir törenle ödül Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a takdim edildi.

Kadın hastalıkları, doğum ve perinatoloji uzmanı olarak bir çok ilke imza atan Prof Dr. Zehra Neşe Kavak, Academic Hospital adına almış olduğu ödülle birlikte bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu.

Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, daha önce de; Hindistan’da Dünya Kadın Liderlik kongresinde Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü ve 2016 yılında, EBA tarafından verilen “En İyi Hastane Yöneticisi” ödülünü almıştı.
Oxford kökenli bir kuruluş olan Europe Business Assembly (EBA) tarafından verilen “En İyi Hastane” ödülüyle sağlıkta kalite anlamında çıtayı oldukça yükselten Academic Hospital, fark yaratan hizmeti nedeniyle 2018’in ilk ayında Eshab – ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından verilen “Yılın Sağlık Ödülü” ne layık görülmüştü.

Alanında birçok ilke imza atan Sayın Kavak başarılarıyla Academic Hospital’ın başarı çıtasını bir kat daha yükseltmiş oldu.