Reza Zarrab sonrası Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

Reza Zarrab sonrası Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım
11 yıllık eşi Reza Zarrab ile ayrılan şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla kafaları karıştırdı.

Reza Zarrab ile ayrılan Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım. İhanet iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü

Şarkıcı Ebru Gündeş''in 11 yıllık eşi Reza Zarrab''a açtığı boşanma davası çekişmeli olarak başlamış, Ebru Gündeş''in ihanet iddialarının basına yansımasının ardından Zarrab''ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle kısa sürede sonuçlanmıştı. Tek celsede biten davada çiftin kızları Alara’nın velayeti, Ebru Gündeş’e verilmişti.

GÜNDEŞ''TEN MANİDAR PAYLAŞIM

Gündeş, Instagram hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Ünlü sanatçı Instagram hesabından fotoğrafını Özdemir Asaf''ın "Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye" dizeleri ile paylaştı.

Sosyal medya takipçileri ise şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü şarkıcının, paylaşımıyla kime gönderme yaptığı merak edildi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Ebru Gündeş, geçen ay Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvurarak 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle boşanma davası açmış, ünlü şarkıcının dava dosyasına giren ihanet iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Çekişmeli olarak başlayan boşanma davası dava, iddiaya göre ihanet haberleri nedeniyle Reza Zarrab’ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle ilk celsede sonuçlandı. İstanbul’da görülen duruşmada mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

KIZINI ABD''YE ZARRAB''IN YANINA GÖTÜRDÜ

10 yaşındaki Alara’nın velayetini annesine veren mahkeme, Zarrab’ın kızı ile belirli aralıklarla görüşmesine karar verdi. İddiaya göre Ebru Gündeş, bu kararın ardından Alara’yı ABD’nin New York kentinde yaşayan Zarrab’ın yanına götürdü.

Gündeş, boşanma dilekçesinde, New York’a yaptığı son ziyarette kızını Zarrab’ın evine bırakıp bir otelde konakladığını ifade etmişti. Sanatçının bu sefer de otelde konaklamayı tercih ettiği öne sürüldü.

İHANET İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Dava dosyasındaki ihanet detayı magazin gündeminde yankı uyandırdı. Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin olduğunu öne sürdüğü dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtti.

2010 YILINDA EVLENDİLER

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 11 Şubat 2010’da evlendi. Nikah, çiftin Kemer Country’deki evlerinde, aile arasında gerçekleşşti. Zarrab evin bütün duvarlarında “Seni seviyorum, benimle evlenir misin” yazmıştı.

Ünlü şarkıcı, 2011''de kızı Alara''yı dünyaya getirdi. Gündeş, Alara''yı ekranlardan ve sosyal medyadan uzak tutuyor.

İlgili Haberler