Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı nereli?

Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı nereli?
Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Ertan Çomaklı, Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı video yayınıyla eleştirilerin odağı oldu. Olay sonrası ise en çok Peki Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı nereli? soruları arandı.

Rektörü sosyal medya gündemine oturdu!

Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Ertan Çomaklı, Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı video yayınıyla eleştirilerin odağı oldu. Peki Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı nereli? Haberimizin detayında…

ŞAFAK ERTAN ÇOMAKLI KİMDİR?

1975 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Şafak Ertan Çomaklı, Dokuz Eylül Üniversitesinde Maliye ve Mali Hukuk bölümlerinde aldığı lisans ve yüksek lisans dereceleri sonrası Uludağ Üniversitesinde Mali Hukuk anabilim dalında doktorasını tamamladı. Doktora sonrası aynı alanda Doçent ve Profesör ünvanları alan Çomaklı, vergi kaçakçılığı ve terörün finansmanı konularında uzmanlaştı. Uzmanlık alanlarında İspanya, İtalya, Belçika, Almanya, Katar, Avusturya, Çekya, Kosova, Bosna Hersek, Suudi Arabistan, Kazakistan gibi ülkelerde Polis Akademilerinde uluslararası polis eğitimleri verdi. Son olarak Polis Akademisi Başkanlığında polis ve komiser yardımcısı alım ve eğitimi ile rütbe terfi süreçlerinin planlamasında yer alan Çomaklı, şuan Anadolu Üniversitesi rektörü olarak görev yapmaktadır.