Sandık sandıklar içinde

Bu işleri bundan sonra halka filan bırakmamak lâzım!.. Halkı da Yüksek Seçim Kurulu'nu da zahmetten kurtarmak en iyisi!..

Eskiden 'açık oy - gizli sayım' vardı… Sonradan 'gizli oy - açık sayım'a geçtik… Şimdi ise sürekli sayıyoruz... Yeter ki istediğimiz galip gelsin diye neredeyse bir sonraki seçime kadar tekrar tekrar sayacağız!..

Halbuki TRT'deki Abdülhamit bir rüya görebilirdi!.. Kimin olması gerektiğini önceden söyler, noktayı koyardı!..

Bakınız "Boş verin Nato'yu matoyu, istikbal Şanghay Beşlisi'nde" diye işaret veren kendisiydi!.. "Yalnız şu Hindistan'a dikkat edin, onların gözü göz değil" diyerek de tarihî ikazda bulunmuştu!..

Bu haftaki 'ulusa sesleniş'te uzaydaki kara deliklerin fotoğrafına bakıp bakıp 'büyük resim okuma teknikleri' üzerine mesajlar vermesini bekliyoruz milletçe!..

Tabii bir de S-400 füzelerinin nerelere yerleştirilmesi gerektiğine dair bir açıklamayla birlikte!..

***

Bunu artık açıklamalıyız, seçimler birer 'darbe aracı'dır… Seçimler suretiyle darbe yapılabilir… Bunun adı 'sandık darbesi'dir… Diğer adı da 'muhafazakâr muhalefet' darbesidir!..

Bu darbe modelinde, tanka topa gerek yoktur!.. Seçim sandığı yerinden kaldırılarak, rakip sandık müşahidinin kafasına vurularak sonuç alınır… Diğer müşahitler ve görevliler yerde şuurunu kaybetmiş biçimde yatarken, sayım yapılmış gibi sonuçlar tutanağa geçirilir… İşte size sandık darbesi… Yerde yatan rakip müşahit uyandığında atı alan Üsküdar'ı geçmiş olur!..

Bunu ben söylemiyorum… Ekmek çarpsın Lozan'ın açıklanmayan gizli maddelerinde var bu taktik… Siyonistlerin yazdığı çok gizli madde olan 'Kuzu kurdun, yol Ford'un' maddesinde bizzat okumuşluğum vardır…

***

Sandık filan hikâye arkadaşlar… Bakınız tulumbacılara atfedilen bir türkü var:

Yangın olur biz yangına gideriz / Düz ovada keklik gibi sekeriz / Yokuşlarda şahin gibi uçarız

Sandık sandıklar içinde çok şanımız var / Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var

Beyoğlu'ndan kalktık sandık selamet / Galata'ya vardık koptu kıyamet / Hurşit Reis sandık sana emanet

Sandık sandıklar içinde çok şanımız var / Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var

Bu türküde ne anlatılmak isteniyor? Sandık neyin işareti? Adı geçen Hurşit Reis kim ve sandık niye ona emanet? Yoksa  reisliği sandık darbesiyle mi ele geçirdi? 'Sandık sandıklar içinde' ne demek? Demek ki oyun içinde oyun var!.. Yer miyiz biz bunu?

Şimdi algı operasyonlarına kapılıp bu soru işaretlerini yok mu sayalım? Üzerimize oynanan büyük oyunu görmeyelim mi? 'Demokrasi demokrasi' diye diye ayağımıza mı sıkalım? Kayıp kıta Atlantis'ten seçmen getirip, Büyükçekmece - Maltepe hattındaki gizli tünellerden geçirerek farklı adreslerde mükerrer oy kullandırmak demokrasiyse, lâzım değil arkadaş!..

***

Ayrıca internette gördüm ve kesinlikle inandım… O 'Sandık sandıklar içinde' türküsünün şifresi şuymuş:

"Aslında sembolik anlamlar yüklü bir masonik türkü, hepimiz biliyoruz ne sandığı o…

Tapınak şövalyelerinin Papa'nın gazabından kaçtıktan sonra bir dönem İstanbul'da tulumbacılar şeklinde örgütlendiklerini ve gizli emanetlerini bu şekilde korudukların biliyor muydunuz?"

Bundan sonra size demokrasiden bahseden ve sandığın önemini vurgulamaya çalışan birini gördüğünüzde ağzına kürekle mi vurursunuz bilmiyorum ama tarihi gerçekler çok farklı!..

Demek ki ne yapıyoruz: Bir dizi üzerinden gelecek yüz yılı değil, bin yılı görebilen ve yöneten Abdülhamit Han'a kulak veriyoruz!.. Lozan'ın gizli maddelerini akıldan katiyen çıkarmıyoruz… Ve önceki gün de ifade etmeye çalıştığım gibi, yokuş aşağı giderken beyni boşa alıyoruz, az hücre yakıyoruz!..

 

Yazarın Diğer Yazıları