Sedat Peker’in ifşa ettiği gazeteci yazmayı bıraktı

Sedat Peker’in ifşa ettiği gazeteci yazmayı bıraktı
Sedat Peker'in İnternet Haber’in kurucusu Hadi Özışık’la gerçekleştirdiği görüşmeyi yayınlamasının ardından Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu isimler arasında olan Süleyman Özışık, , 'aklanıncaya kadar yazılarına ara verdiğini' açıkladı.

Sedat Peker’in ifşa ettiği gazeteci yazmayı bıraktı

İnternet Haber''in kurucusu Hadi Özışık''ın, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker''le yaptığı görüntülü görüşme sırasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında aracılık yapanın kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylemişti. Gündemde büyük yankı uyandıran bu olaydan sonra Süleyman Özışık, Türkiye gazetesindeki köşesine “Aklanıncaya kadar ara…” başlıklı bir yazıyla ayrıldığını açıkladı.

NE OLMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen Hadi Özışık "Yaptıysam şerefsizim" demişti. Bu açıklama üzerine Sedat Peker, Özışık''la yaptığı görüşmenin kaydını yayınladı. Videoları izleyince şaşırdığını belirten Süleyman Soylu ise "İsmimizi kullanarak bir mafya lideriyle bana tuzak kurdular. Suç duyurusunda bulunacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Sedat Peker''in yayınladığı görüşme kaydında Hadi Özışık, Peker''in YouTube için çektiği videodan adının çıkarılmasını istemiş, "Süleyman Bey''le görüşmeye giden Süleyman Özışık" demişti.

Sedat Peker''in Hadi Özışık''la yaptığı telefon görüşmesini paylaşması sonrası Süleyman Soylu, hem Hadi hem de Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İlgili Haberler