Senin belin kırıldı!

                "Terörün belini kırdık" diyenler, Türkiye'ye diz çöktürmek için teröre bel bağlayan ülkelere gittiklerinde gurbetçileri toplayıp, "Bize oy verin" nutukları çekiyor.

                Oysa o ülkelere gittiklerinde yöneticilerle konuşmaları gereken tek şey, "PKK'ya verdiğiniz desteği çekin" mesajı olmalı, o ülkede yaşayan vatandaşlarımıza da, "Terörü destekleyen iktidarlara oy vermeyin" demeli, hatta alttan alta, terörü destekleyen şirketlerin mallarını almayın şuuru vermeleridir. Bu yapılmadığı sürece sen terörün belini değil terör senin belini kırar. Tutar binbaşını şehit eder, kurtarılmış ilçeler, iller oluşturur. Türkiye'nin her yanını kana bulamakla tehdit eder. Nitekim bütün bunlar oluyor. Bölgede yaşayan herkes can derdinde. Esnaf bitmiş. Çocuğu, eşi, babası o topraklarda görev yapan insanlar ha bugün ha yarın kötü bir haber gelecek diye gözlerine uyku girmeyen insanlar haline geldiler.

                Toplumun geri kalan kısmı ise, daha önce de altını çizdiğimiz gibi, terörü kanıksadı. Komşularından akrabalarından bir evlat şehit düştüğünde başsağlığına gidiyor, evine bayrak asıyor. Böylece vicdanını rahatlatıyor, sonra geçiyor televizyonun karşısına, sevdiği dizi filmi seyretmeye başlıyor. Allah aşkına söyleyiniz kaç kişi namazdan sonra şehitlerin ruhları için dua ediyor!

                Böyle kardeşlik olmaz. Vatanın bütünlüğü böyle lakaydi toplumla ilelebet devam etmez. Eğitim sistemimizden vatan millet ve Türklük duyguları silinip süpürüldü, federasyon ve kilise kültürü ikame edildi. Çocuklarımız sistemli bir şekilde bizim çocuklarımız olmaktan çıkıyor, mankenlerin, popçuların, topçuların çocukları haline geliyor da, kılımız kıpırdamıyor. Anne babalar çocuklarını evlendirecekleri zaman ilk sordukları şey karşı tarafın gelir durumu ve tahsili oluyor.

                Velhasıl beli kırılan milletin ta kendisi. PKK dediğin örgüt Ermeni terör örgütü ASALA'nın yerine ikame edilmiş bir katil sürüsü.

Onlar zannediyorlar ki, Türkiye Cumhuriyeti mağlup olacak, kendileri de bir Kürdistan sahibi haline gelecek. İşin içinde İsrail'in güvenliği için bir Kürt İsrail ve Ermenistan güvenliği için PKK'ya ihtiyaç olmasa bile ABD ve Almanya insan hakları açısından bir Kürdistan istiyor.

Alman'ın da Amerika'nın da ne Kürt ne Türk asla umurunda olmaz. Onlar için bu iki unsur böcekten farksızdır. Yoklukları varlıklarından daha hayırlıdır amma madem vardırlar öyleyse birbirlerini yok etsinler; tezgâh budur ve PKK işte bu tezgâhın erişi argacı, mekiğidir... Devlet bir yandan terörle mücadelede kararlı bir şekilde yoluna devam ederken diğer yandan da bu tuzağı eğitim sisteminde bozmalı, anne babalara bu şuuru aşılamalı...

Yani terörle mücadele çok boyutlu bir mücadele... Mesele 400 milletvekili almak, başkan olmak falan değil... Basiret lazım basiret...

 

Yazarın Diğer Yazıları