Ses Ver Türkiye

Sayın okurlarım dörm gün önceki 8 Mayıs Pazar günü bizler, iki güzel ve kutsal günümüzü birlikte
kutladık.
Yuvalarımızda Anneler Günümüzü kutladık, Abdi İpekçi Spor Salonunda da Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Merkezinin “Ses Ver Türkiye” başlıklı İstanbul milletvekili adaylarımızın tanıtım toplantısına katıldık.
Abdi İpekçi Spor Salonuna giderken bütün yollar, Türk Milliyetçilerini siyasi platformda temsil eden Milliyetçi Hareket Partimizin üç hilalli kırmızı-beyaz bayrakları ile süslü idi. Toplantı salonunun bütün tribünleri, parti yanlısı İstanbullu taraftarlarla ve Ülkü Ocaklı gençlerle doldurulmuştu. Konuşma kürsüsü, üç hilalli
“Ses Ver Türkiye” ifadesi ile süslenmişti.
İstanbul’umuzun üç seçim bölgesinden ortalama seksen beş milletvekili adayımız da protokoldaki yerlerini aldılar. Ön sıralarda oturan Ümit Özdağ, Murat Başesgioğlu, Meral Akşener, Celal Adan ve Kadir Boy dostlarımla selamlaştıktan sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin iki saat süren çok yönlü güzel bir konuşmasını da severek dinledim.
Genel Başkanımız, “Anneler Günü”müzü kutladıktan sonra, okyanus ötesinden kumandalı internet sitelerinin partimiz aleyhine fitne ve nifak tohumları saçtığını her yönü ile anlatarak, özel hayatın sınırları içinde yer alsa da değerlerimizle, ilkelerimizle ve inançlarımızla bağdaşmayan hareketleri tasvip etmemizin imkânsız olduğunu bildirmiş ve herkesin ülkücü değerlerle yaşamasını istemiştir. “Ahlaki zaaflar uğruna nefisleriyle hareket edenler akıllarını başlarına almalıdırlar. Aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidirler. Ülkücünün değerleriyle bağdaşmayan kim varsa yanımızda asla durmayacaktır. Ahlaktan, erdemden, edepten, terbiyeden doğru ve iyi insan olmaktan zerre kadar taviz vermeden Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Aksi davranışları gösterenleri mutlaka aramızdan ayıklayacağız.” demiştir.
Sayın okurlarım genel seçimlerde, “Ses Ver Türkiye” diyenlere, Türkiye ses verecektir.

Anneler Günümüz de kutlu olsun

Sayın okurlarım, her türlü coğrafyada tarladan kısmetini, sütünü, etini sağlayan, istiklali tehlikeye düşünce Mehmedinin yanında kağnısına binip mermi taşıyan, on beş milyonluk genç Cumhuriyetimizi seksen yılda seksen milyona ulaştıran eli öpülecek üretken Türk Anasının, milletinden aldığı armağan Anneler Günüdür.
Türk Annesi güzeldir, üretkendir, vefakârdır, fedakârdır, zekidir, çalışkandır, dürüsttür, alnı açık, güler yüzlüdür. Onu çirkinleştiren görüntüler ve görünümler, yabancı kültürlerin geçici hâkimiyetindendir. Fakat mutlaka bir gün titreyip özüne dönecek ve tekrar saygınlığını kazanacaktır. Çünkü biz, başarılı her erkeğin ardında bir kadın olduğuna inananlardanız. Son yıllarda Türk Milliyetçileri, emperyalist güçlerin yerli işbirlikçileriyle beraber milli değerlerimize yaptıkları saldırılarla mücadele mecburiyetinde kalmışlardır. Bu davranışlarımızda kadınlarımızı daha çok yanımızda görmek istiyoruz. Otuz yıldır düştüğümüz israf ekonomisi çukurundan çıkmamıza yardım etmelerini ve yerli malı kullanmamız için önderlik etmelerini, bizi “zengin kaynaklarımızın fakir bekçisi” yapan IMF’ye AB’ye karşı olmalarını istiyoruz.
Bizlere emek veren annelerin de ellerinden öpüyoruz.
Tanrı Türk’ü Korusun.

Yazarın Diğer Yazıları