Sevgilisine kocasının hediyesi robot süpürge ile kaçtı. Sana o süpürgeyi yar etmem

Sevgilisine kocasının hediyesi robot süpürge ile kaçtı. Sana o süpürgeyi yar etmem
Esra Erol’un programında yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Programda kocası Murat’ı bırakıp sevgilisine kaçan Asuman evden ayrılırken yanına robot süpürgeyi de aldı. Murat; Asuman Sedat'a kaçtıktan sonra hem Sedat'ı hem de Asuman'ın annesini arayarak robot süpürgeyi geri istemiş. Ancak Asuman'ın annesi; Murat'a "robot süpürge" resti çekerek "Ne Asuman'a ne de sana süpürgeyi vermem!" dedi.

Esra Erol''un ATV ekranlarında yayınlanan programı yine şaşırtan olaylara şahit oldu. Murat Bey, Esra Erol''un programına karısı Asuman''ı bulmak için katıldı. 10 yıllık evli olan çiftin arasında bazı maddi sıkıntılar yaşanmış ve Asuman, Murat''tan ayrılmak istediğini dile getirmiş. Murat ise karısını ikna ederek evliliklerine devam ettirmeye çalıştı.

Hatta Murat, Asuman''ın istediği son dönemde çok popüler olan "robot süpürge"lerden birini bile hediye olarak almış. Ancak robot süpürge bile Asuman''ı evde tutmaya yetmedi.

Ailesinin evine gitmeye karar veren Asuman, Murat''ın yanından ayrılarak ailesinin evine taşınmış. Ancak orada da rahat durmayan Asuman; ailesinin evinden ise Sedat adlı adamın yanına kaçmış. Asuman kaçarken yanında Murat''ın aldığı robot süpürgeyi aldı.

Canlı yayına bağlanan Asuman; Murat''ın anlattıklarını doğrularken Sedat''la birlikte olduğunu da kabul etti.

Murat''ın sorumsuz ve çalışmak istemeyen biri olduğunu ifade eden Asuman, Murat''tan bıktığı için ailesinin evine gittiğini ifade etti. Ancak ailesinin evinden Murat''a dönmesi konusunda baskı gördüğünü söyleyen Asuman; Murat''a dönmemek için Sedat''a mecburen kaçtığını söyledi.

ROBOT SÜPÜRGE GERİLİMİ
Evlilikleri boyunca zorluk çektiğini ve aldatıldığını söyleyen Asuman ve Murat arasında "robot süpürge" gerginliği ise yayına damga vurdu.

3 sene önce 7 bin TL''ye robot süpürge aldığını iddia eden Murat; Asuman Sedat''a kaçtıktan sonra hem Sedat''ı hem de Asuman''ın annesini arayarak robot süpürgeyi geri istemiş. Ancak Asuman''ın annesi; Murat''a "robot süpürge" resti çekerek "Ne Asuman''a ne de sana süpürgeyi vermem!" demiş!

Yaşanan bu ilginç kavga canlı yayında herkesi şaşırttı. Esra Erol bile yaşananlar karşısında şaştı kaldı.

İlgili Haberler