Sıla ile sevgili olan İlker Kaleli eski sevgilisini takip etmeyi bıraktı

Sıla ile sevgili olan İlker Kaleli eski sevgilisini takip etmeyi bıraktı
İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, 3 yıl önce 3.5 yıl süren ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılığa rağmen birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip eden ikiliden İlker Kaleli, Terzioğlu’nu 3 yıl sonra takip listesinden çıkardı.

İlker Kaleli eski sevgilisini takip etmeyi bıraktı

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, 3 yıl önce ayrıldığı Burçin Terzioğlu’nu Instagram hesabındaki ‘takip edilen kişiler’ listesinden çıkardı. Kaleli, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sıla ile ilişkiye başladığını sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu.

Bodrum’da gözlerden uzak birliktelik yaşayan çiftin, Instagram hesaplarında paylaştıkları aşk sözleri takipçileri tarafından beğenilmişti.

“Poyraz Karayel” dizisinde başrolleri paylaşan İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu ise 3.5 yıllık beraberliklerini 3 yıl önce sonlandırmıştı. Ancak iki oyuncu da Instagram hesaplarındaki ‘takip edilen kişiler’ listesinden birbirlerini çıkarmamıştı. Kaleli, geçtiğimiz gün eski sevgilisini takibi bıraktı.

‘DOST OLARAK KALDIK’ DEMİŞTİ

Burçin Terzioğlu ise yakın zamandaki bir röportajında Kaleli hakkındaki sorulara şu yanıtı vermişti: “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Çok konuşmaya gerek yok.”